• 1.000 Abonem Var Yalnız İzlenmeler Düşük :( •

FiratGO

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hepinize merhaba ben Fırat.
Bu konuda sizlere birşeyler anlatmak ve destek çıkmanızı istiyorum.
Kanalımı 09 Nisan 2016 tarihinde kurdum.
Yaklaşık 50,60 video vardı. Yalnız bazı problemlerden dolayı tüm videoları sildim.
Sildikten sonra 15 gün ara verdim ve tekrar başladım.
Yalnız geri geldiğimde, video yüklediğimde hiç aktiflik yoktu.
Yeni kanal açmak istemiyorum 1.000 Abone'yi kolay toplamadım.
Sizden bir şey istiyorum. Bana destek çıkabilirmisiniz?
Tüm videolarıma girip like atarmısınız?
Videolarımı paylaşırmısınız. Paylaşmanızı istiyorum çünki çok düşük aktiflik.
Neyse destek çıkan ve çıkmayan herkese teşekkürler. Like atanlara sonsuz <3
Hepinizi Seviyorum <3
LINK:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

KANAL ISMI: GVS - FIRAT

Son düzenleme:

FiratGO

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yaşın küçük böyle işleri bırak, düzgün bir yerlere gelemezsin.
16 yaşındayım. Mikrafon acayip olduğu için sesimi ince çıkartıyor.

Bu Youtubeda kanal kurmak bazıları için işten ziyade hobi veya zevk gibi bir şey.Ayrıca dikkatini çekerim ki birçok Youtuber küçük yaşta başlamış.

Fırat,sen videoda biraz konuşmaya çalışmışsın ama oldukça saçmalamışsın.Ayrıca güzel bir başlık da seçememişsin.Gelişebileceğini umuyorum.
2012'den beri video çekiyorum. Bazı salak, saçma arkadaşlarım olduğu için 1800, 1900 abone'de youtube'u bıraktım. Tekrardan başladım sağolsun skype vs. arkadaşlarım abone oldu. Saçmaladığım doğru ama napiyim konu bulamıyorum :D

1 ayda nasıl 1.000 abone oldun? Ben 1 ayda 470 aboneye zar zor ulaştım.
2012'den beri video çekiyorum dostum. Eski kanalımın 2000'e yakın abonesi vardı.

Yorumlar için teşekkürler. Hayatımda nerdeyse hiç başarıya ulaşamadım. Ders, müzik vs. Hepsinde başarısız oldum. Normal hayatımda bir başarıya ulaşamadığım için sanal alemde bir başarıya ulaşmaya çalışıyorum. Kusura bakmayın ama ne kötü yorum yaparsanız yapın ben başarıya ulaşmaya çalışacağım. Tekrardan yorumlar için teşekkürler.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
16 yaşındayım. Mikrafon acayip olduğu için sesimi ince çıkartıyor.

2012'den beri video çekiyorum. Bazı salak, saçma arkadaşlarım olduğu için 1800, 1900 abone'de youtube'u bıraktım. Tekrardan başladım sağolsun skype vs. arkadaşlarım abone oldu. Saçmaladığım doğru ama napiyim konu bulamıyorum :D

2012'den beri video çekiyorum dostum. Eski kanalımın 2000'e yakın abonesi vardı.

Yorumlar için teşekkürler. Hayatımda nerdeyse hiç başarıya ulaşamadım. Ders, müzik vs. Hepsinde başarısız oldum. Normal hayatımda bir başarıya ulaşamadığım için sanal alemde bir başarıya ulaşmaya çalışıyorum. Kusura bakmayın ama ne kötü yorum yaparsanız yapın ben başarıya ulaşmaya çalışacağım. Tekrardan yorumlar için teşekkürler.
Valla ses mikrofondan dolayı incelmez 14 veya 15 yaşında falansın ihtimal kırıcı olsun diye söylemiyorum sadece yaşını gizlemen gerekmiyor.
Bu Youtubeda kanal kurmak bazıları için işten ziyade hobi veya zevk gibi bir şey.Ayrıca dikkatini çekerim ki birçok Youtuber küçük yaşta başlamış.

Fırat,sen videoda biraz konuşmaya çalışmışsın ama oldukça saçmalamışsın.Ayrıca güzel bir başlık da seçememişsin.Gelişebileceğini umuyorum.
Hobi için koyabilir onun tercihidir ama bir yerlere gelmek para kazanmak demek değil, sadece fazla kitleye ve mantıklı izleyicelere sahip olamayacağını düşünüyorum.

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkese tek tek abone ol diyerek sırf istedin diye veya abonen olsun diye abone olan insanlar ile dolu bir kanalın varsa bu normaldir.