O Ben Değildim Bölüm 1: Henüz Yeni Başlıyor

Devam ettireyim mi?

• Evet, ettir.

Kullanılan: 1 50.0%
  • Hayır, bitir.

Kullanılan: 1 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar, hikaye yazmayı özlemişim, yeniden yazmaya karar verdim.

O Ben Değildim

Merhaba, ben Steve. Her zaman sıkıcı bir hayatım vardır. Uyan, okula git, ders çalış, ödev yap, bilgisayarda oyna, sonra gene yat. Hep maceralı bir hayat istiyorum, ama bir türlü hayatım belli bir düzenden çıkmıyor. Bundan çok sıkıldım artık!

27 Kasım 2016

Yine bir sabah... Çok sıkıcı... Uff... Gene mi okul? Bıktım artık. Neden futbolcu olmak için liseyi bitirmek gerekir ki sanki? Liseyi bir bitirsem de hayalimi gerçekleştirsem...

İlk ders... Fizik... Yine mi şu hoca? Hep bize bağırıyor... NE? HOCA MI YOK? OLEEEY!!! Beden yapıcaz! Ders boşşş!!!
Daniel: Topu alın, takımlar hazır.
Mark: Aldım.
Daniel: Steve benden!
Mark: İyi, Abraham da benden.

5 dakika sonra...

En sevdiğim tek ders bedendi. Çünkü belirli bir hapishane içinde değiliz... Ve en sevdiğim sporu (futbol) yapıyoruz. Topu sürüyorum, sürüyorum, sürüyorum; ve GOOL!
Ve yine sürüyorum, sürüyorum... Her zaman yaptığım şey bu za.... AAAAAH! AAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!

(Her zaman dışlanan, defansta duran John'un ağzından)

Canım sıkıldığı için maça katılmıştım. Ama bugün sınıfın en iyi oynayanı Steve'nin bir sorunu olduğu her halinden belliydi. Normalde hep Chris ile takılırdı, ama bugün nedense biraz yalnız ve düşünceli gibi... Acaba neler oluyor...

Ha? Ne? Bir şey benim vücuduma saplanmış gibi. Neler oluyor? Canım da çok acıyor. Yoksa arı falan mı soktu beni?

(Chris'in ağzından)

Bugün Steve'de bir terslik var. Solgun ve hasta gibi. Neyse, sonra sorarım... Hey dostum, bu da ne! Steve değil mi bu? Neden John'u ısırıyor? Uff... Yoksa Suarez'e mi özendi yine bu? Hemen gitmeliyim.

AAAHHH!!!! Kendimi kontrol edemiyorum!!! Dişlerim kontrolsüz hareket ediyor! Ben normalde bunu yapmazdım! Neler oluyor?

(Steve'nin beyninin içinde...)

???: Hehehehehe... Devam et! Devam et! Isır, em kanını!
Steve: Hayır, direnmeliyim...
???: Hayır, direnmek yok!
Steve: ...

(Chris'in ağzından)

Hepimiz şaşkındık. Steve'nin nesi vardı böyle? Steve'nin daha önce de Luis Suarez'e özendiğini hatırlıyorum, ama şimdiki bir özenmeye benzemiyor. Yok, olamaz... Yoksa benim en iyi dostum... Deliriyor mu?

(Müdür Odası...)

Bedenci Luigi:
Steve, bunu neden yaptın? Neden arkadaşını ısırdın? Yoksa sana bir şey mi yaptı?
Steve: Ha? Isırmak mı? Ben, ısırmak?
Luigi= Yalan söyleme!
Steve: Doğru söylüyorum... Hatırlamıyorum... Hiçbir şey...

Müdür girer ve...

Müdür Benjamin: Az önce bahçede çocuğu ısıran sen miydin?
Luigi= Hocam, hiçbir şey hatırlamıyor... Hiçbir şey...
Steve (içinden): Bu ben olamam... Hayır, bu ben değilim!
Müdür: Bunun cezası 1 hafta okuldan uzaklaştırmadır. Ne yaptığının farkında mısın Steve?

Steve: Hayır...
Müdür: Bu sefer seni affediyorum, ama bir daha olursa okuldan atılırsın.

Hemen dışarı çıkmalıyım... Yalnız kalmak istiyorum. Kendimi kontrol etmeliyim...

Ve 5 saat sonra, okul biter, Steve eve gider.

Tanrım... Neler oldu öyle? Umarım bu ısırık olayı aileme söylenmemiştir. Yoksa biterim.

Anne: Sen pislikmişsin.
Steve: Ne?

Anne: John'u ısırdığını bana müdür bey söyledi. Git odana! Cezalısın! Akşam yemeği de yok, zaten sen John'u ısırarak karnını doyurmuşsun.

Tanrım! Bir de ceza mı aldım? Açlıktan öleceğim... AAAH!!! Yine mi?

*Steve kapıyı tekmeler, bilgisayarına yumruk atar ve duvara kafa atar.*

Kendimi bir türlü kontrol edemiyorum! Neler oluyor bana? Bunları bana neden yaptırıyorsun?

???: Hahahahaha... Zevkli... Çok zevkli...

*Steve kapıyı açar, ve hemen evden çıkar.*

Anne: Neler oluyor?

Aman tanrım! Acaba ne olacak?

*Steve'nin eli kontrolsüz bir şekilde cebindeki çakıya uzanır.*

Sokaktaki genç: NE OLUR YAPMA BUNU!!!
Steve: HAHAHAHAHAHAHA!

Devam edecek...

Sizce Steve neden bunu yapıyor? Steve'yi kontrol eden şey ne?

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Gruplar kapalı*
Yeni üyeler creepy pasta olayını bilmiyor genelde*
Sorun 17*

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Creepypasta yazmaya yeni başlamışsın sanırım hevesini kırmak istemem sen yine de devam et ama güzel olmamış.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forumda yeni değilim bir süre ara vermiştim şimdi yeniden girmeye başladım bu arkadaşı şimdi hatırladım konuyu açana bakmayınca öyle oluyor.

no problem :) "based on a true story" demediğimiz için karışıyor. bu olay gerçekte olmuş. adı steve değil ama okulda adam ısırmışlar :)

Creepypasta yazmaya yeni başlamışsın sanırım hevesini kırmak istemem sen yine de devam et ama güzel olmamış.

ama bu bir creepypasta değil :) (ne tür bir hikaye olduğunu soranlara ipucu vereyim: Dr.Jekyll ve Hyde tarzı bir şey olacak.) Bu hikayenin sonlarından bir söz de vereyim:

("Delirdiğimi anlamıştım. Futbolla o kadar kafayı yemiştim ki, Suarez'e dönüşüyor olduğumun farkında bile değildim. Şimdi farkındayım. Ama artık çok geç... Ölmem gerekiyor... Dünyaya daha fazla zarar vermeden.... AAAH!!! Gene mi sen? Bıktım artık senden! (Yumruk sallar)"

Ve Steve'nin son gördüğü şey kırmızı gözlü, vücudu olmadan hareket eden bir kafaydı... Ailesi onu bulduğunda...)

Gruplar kapalı*
Yeni üyeler creepy pasta olayını bilmiyor genelde*
Sorun 17*

Gerçi bu bir cp olmasa da burada da konuşabiliriz. Grupların açılmasını sabırsızlıkla bekleyenler?

MineStormTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
no problem :) "based on a true story" demediğimiz için karışıyor. bu olay gerçekte olmuş. adı steve değil ama okulda adam ısırmışlar :)

ama bu bir creepypasta değil :) (ne tür bir hikaye olduğunu soranlara ipucu vereyim: Dr.Jekyll ve Hyde tarzı bir şey olacak.) Bu hikayenin sonlarından bir söz de vereyim:

("Delirdiğimi anlamıştım. Futbolla o kadar kafayı yemiştim ki, Suarez'e dönüşüyor olduğumun farkında bile değildim. Şimdi farkındayım. Ama artık çok geç... Ölmem gerekiyor... Dünyaya daha fazla zarar vermeden.... AAAH!!! Gene mi sen? Bıktım artık senden! (Yumruk sallar)"

Ve Steve'nin son gördüğü şey kırmızı gözlü, vücudu olmadan hareket eden bir kafaydı... Ailesi onu bulduğunda...)

Gerçi bu bir cp olmasa da burada da konuşabiliriz. Grupların açılmasını sabırsızlıkla bekleyenler?
Ben :D
İlk iş bir Cp Türk grubu kuracağım .s