O geliyor!

DarknessLefos

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
@LetfuneoFahrient... benim kardeşim. O benim insanlar dünyasında, Eruvos ile savaşta olduğumu biliyor. Ben bile, bu kaosa karşı gelmeliyim. O... Dünya'ya inmemeli! Benim karanlığım ve kinim Eruvos üzerine. Ama o... duygulara sahip her şeyden nefret ediyor ve yok ediyor! Dünya'ya indiği gibi... her şey son bulacaktır. Bütün ejderhalar, yaratıklar, insanlar! Sizden yardım istiyorum. Belki bu günler son günlerimiz olacak! Ama bir gelecek bırakmalıyız! Onu durduracağız. Bize onun saldırılarına karşı gelebilecek korkunç bir barier lazım! Canavarlar, Fahrient'in girişini yavaşlatacaklar! Ejderhalar ve Eruvos! Bir süre barış antlaşması talep ediyorum! En azından savaş bitene kadar. Kabul edeceğinize inanıyorum! İnsanlar! Siz en önemli aşamasınız! Siz bizlerden çok daha akıl yönünden üstünsünüz! Bir bariyer kurmalıyız. Bize gereken iki şey! Bilgi ve saf enerji! Barış teklif ediyorum! Bana yardımı kabul ediyor musunuz?

"Bu gün ara verdiğimiz bir savaş olabilir lakin belki de artık hepimizin kaderi birlik olmamıza bağlıdır!"

LordOfStrategy

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hayır!Hayır!Didiler kazanıcak!Fuse tealar ölücek!Sen sahte bir karanlıksın!Arka yüzün beyaz!Ayrıca 4 gözlüsün.Karanlıklar 4 göz asla olamaz.ASLA!

Burakcan

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Türkiye işi tamamen bıraktı, canımız sıkılıyor napalım. Az troll yapalım diyoruz.

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
40 yıldır dünya son bulacaktir diyosun hala bi uğraşma dünyayla git marsla falan ugraş kimse yok hem marsta