O neredeyse geri döndü!

Eruvos

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bizzat babam olan kişi, karanlığa yenilmiş kişi Lerhune'o Lefos! Yükselen karanlıkta bedenini geri kazanıyor. Zaman gecikiyor. Onu ya şimdi yok etmeliyiz ya da karanlığı altına girmeliyiz! O bu dünyadan gitmeli! Lütfen bana yardım edin. Bu son savaşımız olacak!

DarknessLefos

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Eruvos. Gerçekten mi? Ne kadar geç kaldığını bir bilsen! Neredeyse bütün bedenim oluşmak üzere. Geç kaldın. Ve karanlığım çoktan yayılmaya başladı. Yavaşça yok olacaksın! Ejderhaların mirasını sana bırakamam! Sen sadece onu kirletirsin! Bunu senden daha iyi hakeden birisi var. Kim biliyor musun? Bizzat sürgün ettiğin Prodhah! O senden çok daha güçlü. Sen sadece kendi nefsine yenik düştün ve zenginlik ile kör oldun! Öz oğlun Prodhah'ı sürgün ettin. Şimdi ise senin de aynı kaderi paylaşma vaktin geldi! Bu mirasın tek bir sahibi var. O da Prodhah olacak!

Eruvos

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Lefos! Seni artık babam sayamam! Ve Prodhah'ı sırf zenginlik için mi sürgün ettiğimi mi düşünüyorsun? Bu onun sınavıydı. O bunu başarırsa, gerçek Ejderha Lordu olacaktı. Ama o ölümü tattı. Her şey için geç. Ama senin başa geçmene izin veremem. Karanlık seni ele geçirmiş!

DarknessLefos

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Lefos! Seni artık babam sayamam! Ve Prodhah'ı sırf zenginlik için mi sürgün ettiğimi mi düşünüyorsun? Bu onun sınavıydı. O bunu başarırsa, gerçek Ejderha Lordu olacaktı. Ama o ölümü tattı. Her şey için geç. Ama senin başa geçmene izin veremem. Karanlık seni ele geçirmiş!
Hayır. Karanlık beni ele geçiremdi. Ben zaten karanlığın kendisiyim. Sen de öylesin. Sadece yaptığın o hataları gizlemeye çalışıyorsun! Kendini affettirmeye! Ama sen de biliyorsun. Her şey bitti.
Zhaniol lost proh! Karanlığın hükmü!