DogukanKalsin
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
KONU KAPATILDI SERVER ARTIK YOK
Son düzenleme:
hangi yetkiyi istediğini belirtirsen sevinirimİsim ;Ahmet Uslu
Yaş ; 16
Skype ;Ben Eklerim Sizi Ama İsterseniz Söyleyeyim Ahmet Uslu
TeamSpeak3 girebilir misin ? ;Tabii ki
Kaç Yıl Admin Oldun ? ;2 Sene Kendi Serverim Ve 5 6 Ay Kadar Başka Serverlerde Adminlik Yapmıştım.
Ne Kadar Komut Biliyorsun ? ;Hemen Hepsini
Bu Görevi Neden Yapmak İstiyorsun ? ;Bi Sorumluluk Sahibi Olup Sizinle Büyümek Ve Gelişmek İçin![]()
Hak Yemem Yedirtmem.
İyi Forumlar
Haklısın Unutmuşumhangi yetkiyi istediğini belirtirsen sevinirim![]()
Malesef Seçillmediniz ama yinede Serverimize Beklerim.İsim ;Kadir
Yaş ; 12
Skype ; Yok
TeamSpeak3 girebilir misin ? ; Yok
Kaç Yıl Builder Oldun ? ; Daha 2 3 ay
Ne Kadar Build Biliyorsun ? ; %80
Bu Görevi Neden Yapmak İstiyorsun ? ; Sizinle gelişmek ve Türkiyenin en iyisi olmak için
Önceden Yaptığın Bir Buildi Atarmısın ? [MAP VEYA SENIN YAPIMIN OLMAYAN BİRSEY KOYMA SV YE GELINCE ANLARIZ] ; Yaptığım şeylerin ss si yok serverde deneyebilirsiniz
Facebookum Var
Admin Olarak Deneniceksiniz eğer memnun kalırsak Baş Admin Olucaksınızİsim ;Ahmet Uslu
Yaş ; 16
Skype ;Ben Eklerim Sizi Ama İsterseniz Söyleyeyim Ahmet Uslu
TeamSpeak3 girebilir misin ? ;Tabii ki
Kaç Yıl Admin Oldun ? ;2 Sene Kendi Serverim Ve 5 6 Ay Kadar Başka Serverlerde Adminlik Yapmıştım.
Ne Kadar Komut Biliyorsun ? ;Hemen Hepsini
Bu Görevi Neden Yapmak İstiyorsun ? ;Bi Sorumluluk Sahibi Olup Sizinle Büyümek Ve Gelişmek İçin![]()
Hak Yemem Yedirtmem.
İyi Forumlar
Admin Olarak Deneniceksiniz memnun kalırsak Baş Admin olabilrsiniz1 Adet * Baş-Admin yada admin
İsim ;metehan
Yaş ; [ Zorunlu Değildir ]14
Skype ;Gamer_034
TeamSpeak3 girebilir misin ? ;Evet
Kaç Yıl Admin Oldun ? ; 6 İKi Adet Ortak Bide Kurucu
Ne Kadar Komut Biliyorsun ? ; Her Komutu Bilirim Easkiden Paralıda Çalıştım Ama Şimdi Hakksız Para Haram Diye Bıraktım
Bu Görevi Neden Yapmak İstiyorsun ? ; Ben 14 Yaşındayım Bir Yıl Kodlama Kampına Gittim Baya Becerikliyimdir
İsim ; Muharrem
Yaş ; 15 ama zorunlu değil yazmanıza hayret ettim
Skype ; slimed.tr
TeamSpeak3 girebilir misin ? ; evet
Kaç Yıl Builder Oldun ? ; saymaya üşendim 3 4 vardır
Ne Kadar Build Biliyorsun ? ; %89.9
Bu Görevi Neden Yapmak İstiyorsun ? ; build yapmayı seviyorum.
Admin Alımları Bitmiştir1 Adet * Admin
İsim ;Halit
Yaş ; [ Zorunlu Değildir ]15
Skype ;efsane.kaptan4
TeamSpeak3 girebilir misin ? ;evet
Kaç Yıl Admin Oldun ? ;3 yildir
Ne Kadar Komut Biliyorsun ? ;birçok konuyu bilirim.Yüzdelik olarak değerlendirirsek %90
Bu Görevi Neden Yapmak İstiyorsun ? ;Bu görev bana göre daha uygun olduğundan ve size baya yararlı olabileceğimden.
aga kaç yıldır build yapıosun filen sorusuna rehber cevap vermiyecek demiancak Muharrem Hangi Yetkiyi İstediğini Belirtirsen sevinirim
Admin Alımı Bitti1 Adet * Admin
İsim ;ARDA
Yaş ; 13
Skype ;Arda_5414
TeamSpeak3 girebilir misin ? ; Hayır Maalesef giremem.
Kaç Yıl Admin Oldun ? ; yıl olarak admin olmadım açıkçası 4 Serverde admın ve moderator olarak görev yaptım
Ne Kadar Komut Biliyorsun ? ; KOMUT BİLGİM İYİDİR PLUGİN VB SEYLERDE İYİYİM WORLD EDİT KOMUTLARINI IBİLİYORUM
Bu Görevi Neden Yapmak İstiyorsun ? ; SERVERİNİZ SANIRIM SUAN BAKIM'DA SERVERE GELİP YARDIM EDEBİLİRİM ZOR KONULARDA YARDIM EDERİM İNŞALLAH SERVERİNİZDE' YETKİLİ OLURUMU SAYGİLARİMLA.-ARDA