Haklısın dostum uzun süredir var bu sürüm ancak ekonomimiz ve günümüz şartları nedeniyle birçok insan 1.15.x - 1.16.x sürümlerinde fps problemleri yaşıyorlar bizde bu sorunu göz önünde bulundurarak 1.8 ile 1.16.4 arasındaki tüm sürümler ile sunucumuza katılım sağlayabilirler.
Merhaba
@burakozdrme1.
Öncelikle şundan bahsedeyim dün gece olan olayda rehber arkadaşı direkt görevinden aldım. Bunu yazmanız oldukça saçma olmuş. Davud ve jako sizin de dediğiniz gibi yakın arkadaşlar. Bir süredir bu iki arkadaşa susuyordum madem bu kadar çevrelerine rahatsızlık veriyorlar sorunu çözerim.
Gelelim sizin susturulma konunuza. Kurallarımızı okumadığınızın farkındayım sadece küçük bir alıntı yapacağım.
"direkt olarak kişilere edilmeyen küfürlerin az kullanımı serbesttir" sohbete yazdığınız o kelimeyi birisi üzerine alınabilir. Bakın bizim kemik kitlemiz çoluk çocuk değil. Bu tarz küçük küfürlerden de sorun çıkaracak adamlar değil. Çoğunluk bu konudan rahatsız olursa kurallarımızı ve uygulama şekillerimizi farklılaştırabilirim.
Sunucudaki çoğu şeyi tek başıma üstlendim. Haliyle de bazı kısımlar aksayabiliyor. Ekibimiz tam olarak oturmuş durumda değil. Kusurumuz için özür dilerim. En kısa zamanda ekibimizi ve kurallarımızı sizin için tekrar gözden geçireceğiz.