ocak yapımı ve pişirme rehberi

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar yeni(noob)ler için bişiy pişirme rehberi

öncelikle nasıl ocak yapacağımızı öğreneceğiz
öncelikle odun toplayıp crafting table yapıyoruz çalışma masası yani şudur bir odun kesip e ye basıp envantere girip orda yapım var sonra meşe tahtası çıkcak alın çıkan hepsini oraya doldurun sonra çalışma masası çıkcak evinize koyun ve 8 tane kırıktaş toplayıp çalışma masasına girip şunu yapın:

alın onu sonra çalışma masasının yanına koyun şirin oluyo ama siz istediğiniz yere koyabilirsiniz ve gelelim bişileri pişirmeye 1.6.2 ve 1.6.4 teyseniz tamamdır meşe ağacı tahtası ve kömürle benim tavsiyem tahta çünkü verimli oluyo kömür bulmak zor tahtayla pişirebiliyosunuz işte fırına tıkladığınızda karşınıza şöyle bi menü çıkcak

evet bu menüde odunla bişiler pişirebiliyoruz gerçek hayattada öyle odunla pişirildiğinin kanıtı:

evet burda hoşçakalın diyorum eğer fırın işi hakkında merak ettiğiniz bişi varsa söyleyin eklerim iyi forumlar ve iyi günler :kbiftek::demir:

KaanU1938

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yemek kitabı mübarek. :lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::notch::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav:

Bunu bilmeyen mi var ya.

Shadow.

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yani biraz gereksiz olmuş :) emeğine saglik yinede ama ocakla ilgili kullanicilarin az bildiği (sanmıyorum çok bir sey oldugunu ama) bir rehber yapabilirdin.