- En iyi cevaplar
- 0
Birileri yardım etsin lütfen ödevler anlamadığım yerden çıktu :'(
Not: 7. Sınıf altı cevap vermesin pls :'(
Soru 1: Biliyoruz ki Türkiye Selçuklu Devleti'nde Moğolların saldırısıyl batı tarafında uç beylikler kuruldu. Bu uç beylikleri adları ve kuruldukları bölgeler ile yazar mısınız ?
-Osmanlı (Söğüt-Domaniç)
-
-
-
-...
Soru 2: İlk haçlı seferlerinin (Bizans'ın Türkleri anadoludan atmak isteyerek toplattığı ordu :'( ) Nedenlerini ve sonuçlarını yazar mısınz pls :'(
- Nedeni ; Türkleri Anadolu'dan atmak, Sonuç: 200 yıl sonra yenilgi :'(
-
-...
SSS
*Ödevlerimi neden size yaptırıyorum ?
-Sosyal dersi çok sıkıcı geliyor , dediğim gibi anlamadım ve bazı arkadaşlar arada sor dediydi :'(
*Yapmak zorunda mıyım ?
-Hayır yapmasanız da olur. Ama yapın size dua edeyim belki cennete gitmenizi sağlamış olurum :'(
*Senin ödevin varsa bana ne ?
-Yapmak istemiyorsan yapma zorla mı pls :'(
Yardım edin :!
Teşekkürler
...
Not: 7. Sınıf altı cevap vermesin pls :'(
Soru 1: Biliyoruz ki Türkiye Selçuklu Devleti'nde Moğolların saldırısıyl batı tarafında uç beylikler kuruldu. Bu uç beylikleri adları ve kuruldukları bölgeler ile yazar mısınız ?
-Osmanlı (Söğüt-Domaniç)
-
-
-
-...
Soru 2: İlk haçlı seferlerinin (Bizans'ın Türkleri anadoludan atmak isteyerek toplattığı ordu :'( ) Nedenlerini ve sonuçlarını yazar mısınz pls :'(
- Nedeni ; Türkleri Anadolu'dan atmak, Sonuç: 200 yıl sonra yenilgi :'(
-
-...
SSS
*Ödevlerimi neden size yaptırıyorum ?
-Sosyal dersi çok sıkıcı geliyor , dediğim gibi anlamadım ve bazı arkadaşlar arada sor dediydi :'(
*Yapmak zorunda mıyım ?
-Hayır yapmasanız da olur. Ama yapın size dua edeyim belki cennete gitmenizi sağlamış olurum :'(
*Senin ödevin varsa bana ne ?
-Yapmak istemiyorsan yapma zorla mı pls :'(
Yardım edin :!
Teşekkürler