ByTheEfsane
Nether Yerlisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bayramda bile ödev var ya [emoji17]
TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnek dedectedçok basit ki bunlar AD:ADADAS
Yarım saate bitiririm bunları ASD:ASDAS
Ne varki bunları yapmakta şimdi ?İnek dedected
Çalışkanlarla dalga geçiyorlarNe varki bunları yapmakta şimdi ?
Biz onlara dalga geçenler değil kıskançlar diyoruzBide bayram diye daha çok ödev veriyorlar bizim ders dışında da bir hayatımız var !!![DOUBLEPOST=1412342596,1412342560][/DOUBLEPOST]
Çalışkanlarla dalga geçiyorlar
Efenim, robot mu olalım o zaman? Ders robotu. Ödev yapp, yemek yee, test çözz, yattt, okula gittt, yemek yee, ödev yapp, test çözz, yatt..Biz onlara dalga geçenler değil kıskançlar diyoruzonlar kendileri kaybederler. İyi bir hayata sahip olacaklar çalışkanlardır...
Onun dışında bilmiyorsanız basit bir mantık öğretebilirim...
Çarpma;
Çarpaçağımız sayıların ikisi de negatif veya ikisi de pozitif ise sonuç pozitiftir. Sayıları çarpıp direk sonucu yazabilirsiniz...
çarpacağımız sayıların biri negatif diğeri pozitif ise sonuç daima negatiftir. Yine sayıları normal çarptıktan sonra negatif olarak belirtebilirsiniz.(Geri kalanı zor geldi)
Bende yaparım .-. N'olcakçok basit ki bunlar AD:ADADAS
Yarım saate bitiririm bunları ASD:ASDAS
CoolEfenim, robot mu olalım o zaman? Ders robotu. Ödev yapp, yemek yee, test çözz, yattt, okula gittt, yemek yee, ödev yapp, test çözz, yatt..
____________________________________________________________________________________________________________
Flaş! sergun26 kendi yapmakta olduğu kitpvp skriptini yarım haliyle kendi elleriyle internete sızdırdı!
#*********** KitPvP Skript
options:
tscprefix: &1[&6&lTay&b&lSer&5&lCraft&1]&7: &b
tsc.kitpvp.olme.sesi: mob.pig.death
tsc.kitpvp.arkadasina.vuramazsin.sesi: note.pling
on damage:
if attacker is a player:
if victim is a player:
if world is "kitpvp1":
if {tsckitpvp.%victim%.takim} is "mavi":
if {tsckitpvp.%attacker%.takim} is "mavi":
cancel event
send "{@tscprefix}Takım arkadaşına saldıramazsın!" to attacker
execute console command "/playsound {@tsc.kitpvp.arkadasina.vuramazsin.sesi} %attacker%"
if {tsckitpvp.%victim%.takim} is "kirmizi":
if {tsckitpvp.%attacker%.takim} is "kirmizi":
cancel event
send "{@tscprefix}Takım arkadaşına saldıramazsın!" to attacker
execute console command "/playsound {@tsc.kitpvp.arkadasina.vuramazsin.sesi} note.pling %attacker%"
on death of player:
loop all players:
attacker's tool is a iron sword:
if {tsckitpvp.%loop-player%.arena} is {tsckitpvp.%victim%.arena}:
execute console command "/playsound {@tsc.kitpvp.olme.sesi} %loop-player%"
send "{@tscprefix}&a%victim%&b, &c%attacker% &btarafından &ademir kılıç &bile öldürüldü!" to loop-player
clear drops
stop
attacker's tool is a diamond sword:
send "{@tscprefix}&a%victim%&b, &c%attacker% &btarafından &aelmas kılıç &bile öldürüldü!" to loop-player
clear drops
stop
attacker's tool is a diamond axe:
send "{@tscprefix}&a%victim%&b, &c%attacker% &btarafından &aelmas balta &bile öldürüldü!" to loop-player
clear drops
stop
send "{@tscprefix}&a%victim%&b, &c%attacker% &btarafından öldürüldü!" to loop-player
clear drops
stop
Skript mi mesajım mı?Bende yaparım .-. N'olcak
Cool
Ben hayatımda şimdiye kadar en fazla 6 sınav içn çalışmışımdır. Onun dışında çalışmayı hiç sevmem. Ama evet bazı tipik tabirler ile söylenecek olursa bir İNEĞİM(Akıllıyım yani ders notlarım falan iyiSkript mi mesajım mı?
Hangisi cool B)
Ben de akıllıyım ama hiç ders çalışmam, test çözmemBen hayatımda şimdiye kadar en fazla 6 sınav içn çalışmışımdır. Onun dışında çalışmayı hiç sevmem. Ama evet bazı tipik tabirler ile söylenecek olursa bir İNEĞİM(Akıllıyım yani ders notlarım falan iyi) !
Veee sewrgun yaşını ilan eder ! dıdıdıdım dı dım !Ben de akıllıyım ama hiç ders çalışmam, test çözmemHiç sınava çalışmadım hayatımda. Ama bu sene zor gibi. Çalışmam gerekecek.
1 yaşındayım efenim. Dünya'daki en zeki bebeğim.Veee sewrgun yaşını ilan eder ! dıdıdıdım dı dım !
Nayur. Şu anda 7. sınıfı okuyorsun :ADAS1 yaşındayım efenim.