Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ödül Puanları Geldi / Samimi Bilgi / Görüşleriniz Ne
Ben açıkçası direk şu anki forumun aktifleri arasında en yüksek ödül puanı kimin merak ediyorum (200 mesaj daha atarsam elmas tagı alıcam rez alın) (2 yıl sonra* :/)
Gruplarda gelse aslında tadından yenmez. Belki @Legendlord arkadaşımızı da çağırırsak o güzelim Grubumuzu tekrar kurabiliriz. Çokta güzel olurdu.
Ah ah, bir de foruma asla geri gelmeyecek olan "çokgizlibirbilgi" gelse keşke. İnsan hakikaten özlüyor bazen."çokgizlibirbilgi" gelmeden forumun o tadı %100 olmayacak benim gözümde. Göreceli bir kavramdır tabii ki bu dediğim şey kişiye göre değişir.
Nereden nereye geldim yahu. Kısacası şunu belirtmek isterim ki, bu ödül puanlarının geldiğini açıklayan konuda da yazdığı gibi eski özelliklerin foruma yeniden, daha güzel bir şekilde sunulması olayı kesinlikle çok doğru bir karar. İlk başta ödül puanları ile başlamakta çok doğru bir karar bence. Hafiften başlayıp umarım daha detaylı şeyler de eklenir.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.