ödülsüz YARIŞMA :D

• Konuyu başlatan LifeTaker
  • Başlangıç tarihi
L

LifeTaker

Ziyaretçi
Arkadaşlar
  • Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
  • bu adreste kuralları belirttim katılırsanız çok sevinirim skype enescaglar06 ekleyin haritalarınızı buradan bana gönderin :) Bu arada bloğumuza destek olmak için abone olmayı unutmayın :)

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Kendimizi builderlikte geliştirmemiz için bir yarışma.Bu da bir ödül sayılır.
O noktaları bende bilmiyorum.

ben yaparım :D[DOUBLEPOST=1377935222,1377934307][/DOUBLEPOST]Bu arada buraya katılcam yazarsanız mutlu olurum kaç kişinin katılacağını merak ettim de :D

Dogac01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu yeni hesap Katılacağım.

Tek Varlığım iPad Fifi Den Tapatalk Uygulaması ile Gönderildi.

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Benşim builderliğim ii sw açınca haritayı paylaşacağım fakat sorunlar bitmiyorki yapayım :(

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
1-SWyi açtıktan sonra paylaşacağım zaten yarından sonra bilgisayar yasak katılamam lise üniversite fln yaz ve sömestırda oturacağım builderliğime gelincede pixel artıda kullanacağım için (pixel artım harika denebilir :S ) yapmam uzun sürer
2- siz telefondanmı yazıyorsunuz?

Dogac01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1-SWyi açtıktan sonra paylaşacağım zaten yarından sonra bilgisayar yasak katılamam lise üniversite fln yaz ve sömestırda oturacağım builderliğime gelincede pixel artıda kullanacağım için (pixel artım harika denebilir :S ) yapmam uzun sürer
Ben iPadden yazıyorum.

Tek Varlığım iPad Fifi Den Tapatalk Uygulaması ile Gönderildi.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Kardesim bu pocket editiom bolumu :-). Bu arada sizler icin ornek bir ev yaptim buyrun
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Sony Tab.7" den Tapatalk ile gönderildi.