Ödümüzün Koptuğu Anlar

BurakDaVayne

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ! Tabii ki hepimizin korktuğu veya ödünün koptuğu farklı anlar olur,fakat ben bu konuda en genel olanları derledim.İyi okumalar !

Yapılmayan ev ödevleri

Evdeyken "aman en kötü hocaya kardeşim yırttı derim,ne olacak ya" dememize rağmen öğretmenin karşısına geçtiğimiz an "umarım hoca ödev kontrolünde yanlışlıkla beni atlar" diyebiliyoruz.Hele bu ödev yaz tatili için verilmiş bir ödevse korkumuz bir kat daha yükselebiliyor :(

Korku dolu resimler

"Kanka bak video çektim bakmak ister misin ?" *çığlık sesi* "Kardeşim niye böyle yapıyorsun ya ?"

Ah o videolardaki resimler,adını anmak istemediğim korku hikayeleri yok mu :emin: Bazı varyasyonları da var.Mesela bazıları bir site linki yolluyor,siteye girdiğin an kalbinin attığını hissetmeye başlıyorsun.Diğer çeşit ise sınıfta zorla baktırıp "eee korktun mu ?" diye zorla göz kapattıranlar.(Kendi tecrübelerimden biliyorum :D) Bir kez böyle bir olay yaşadıktan sonra 2 ay boyunca her atılan linke,her videoya şüpheyle bakıyorsun :(

(Utangaç özel) Herhangi bir yerde sahneye çıkmak

Çok utangaç biriyseniz sahneye çıkmak sizin için özel bir korkudur."Ya benle ilgili ne düşünecekler,ya yanlış bir şey söylersem,en iyisi önceden planlayayım ne söyleyeceğimi ama yok yok unuturum şimdi,acaba çıkmamak için ayağım veya kolum kırılmış gibi mi yapsam ? Yoksa gerçekten mi kırsam ? Belki de hasta numarası yapabilirim.Ama ateşim falan da yok ki,anlarlar direk.Of ya of,müdür de anca beni seçer zaten" şeklinde kendi kendinize konuşabilirsiniz (eğer utangaçsanız).Çok fazla utangaç değilseniz genelde hafif kalp atışınızın hızlanmasıyla atlatırsınız,fakat eğer utangaçlığın üst seviyelerindeyseniz,sahneye çıkana kadar işkence görmüşe dönersiniz.

Benim aklıma gelen genel anlar bunlar,siz de yorumlarda belirtirseniz çok memmun olurum :)