- En iyi cevaplar
- 0
android'de eyes diye bir korku oyunu var oynarken titriyorumbu video pek etkilemedi ama oyunu oynasaydım muhtemelen çıldırmıştım
android'de eyes diye bir korku oyunu var oynarken titriyorumbu video pek etkilemedi ama oyunu oynasaydım muhtemelen çıldırmıştım
Aklıma direkt olarak Outlast geldi. Oyunda kendi gölgemden korktuğum anlar bile oldu.Ulan bi korku oyununda ne zaman arkamdan biri koştursa kafayı yiyorum.
Aklıma direkt olarak Outlast geldi. Oyunda kendi gölgemden korktuğum anlar bile oldu.![]()
Grafikler falan rezalet ama telefondan oynadığım hiçbir oyun beni o kadar korkutmadı. Zaten kontroller zor oluyor mobildeandroid'de eyes diye bir korku oyunu var oynarken titriyorum
ekranda run yazısı çıkınca oyunu kapatıyorumGrafikler falan rezalet ama telefondan oynadığım hiçbir oyun beni o kadar korkutmadı. Zaten kontroller zor oluyor mobilde
Ben çığlık atarak ekranda rastgele elimi hareket ettiriyordum .Dekranda run yazısı çıkınca oyunu kapatıyorum![]()
o şeyden nasıl kaçılıyor? ben kaçıyorum peşimi bırakmıyorBen çığlık atarak ekranda rastgele elimi hareket ettiriyordum .D