Öğrenciye Yapılan Zorlama + Saygısızlık

Quesky

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet Arkadaşlar Bu Sabah Beni Uykumdan Bölen Bu *(ne anlamak istersen) Okulunun Yapmadığı Şey Kalmadı
Evet Eğitim Sistemine Karşıttım Şimdi Neredeyse Tamamıyla Karşıtım.
Dün Yani Cuma Okula Gittim(8 Ders Ana Dersler Hep Ebem Ağladı :( )
Ben Bekliyorum Ders Bitsinde Eve Gideyim Dinleneyim Rahat Rahat Derken Bir Öğretmen Biz Dersteyken Kapıya Girdi Ve Dedi
"Yarın Bilmem Ne Günü Siz En İyi Sınıf Seçildiniz Bu Yüzden Size Törenimize Gelmenizi İstiyoruz.İyi Bir Sınıf Olduğunuz İçin Gelenlere De Onur Belgesi Verilecektir(Normalde Her Sınıfı Geziye Götürürler Bizi Götürmezler Amaç İse Burdan Götürmediklerini Telafi Etmeye Çalışmak.2 Sınıf Seçtiler Çünkü Okula Sığmazdık Dolayısıyla.)"
Sabah Zar Zor Yemek Yemeden Cumartesi Yorgunluğuyla Kıyafetimi Giyinerek Okula Çıktım(Çıkmaz Olaydım)
9:00'da Gitmem Gerekiyordu Ben Yoldayken Saate Baktım 9:00 Direk Koştum Yetiştim Ve Bir De Baktım 1 veya 2 Kişi.
1,5 Saat Okulda Bekledim Boş Boş Ve 10-20 Kişi Daha Geldi.
Sonra Bir Baktık Anladık Ki Sadece Hepsi Boş Lafmış Gelmemiz İçin Onur Belgesini Sallamışlar.
Yani Hepsi Kolpa İmiş :(
Okul Yetmezmiş Gibi Bir De Haftasonu Bunları Yaşadım.İnanın Öğrenciyi Adamdan Saymıyorlar Farkındaysanız Doktorlar Olsun İşçiler Olsun Hepsi Grev Yapar Hakları Var.Biz Öğrenciye Gelirsek Köle Abi Ya.Hiç Kimseye Normal Şartlarda Bir Getirisi Olmayacak Bu Eğitim Sistemini...
Not:Bu Yazdığımın Hiçbiri Kışkırtıcı Gönderi Değildir.Çünkü İnsanlara Gerçekleri Söylememek Kendini Kandırmaktan Başka Bir Şey Değildir.

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ortaokul-Lise öğrencilerini toplayıp kolektif mi kursak acaba
Edit: Solcu partililer açıyorsa biz neden açamayalım ki? Hiç değilse tepkimizi internetten veririz.

Quesky

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Burdan Eğer Banlanacaksan Söylüyorum Haklı Olduğum Konudan Banlanırım Daha İyi
Gerçekleri Söylemek Zor Geliyorsa..

Nobody01

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ben de atomun, maddenin kimyasal ve fiziksel niteliklerini taşıyan en küçük yapıtaşı olmasına karşıyım fakat bir şey değişmiyor. Eğitim sistemine karşı olman için saçma bir sebep, okulunda olan bir şeyi tüm okullarda oluyormuş gibi genellemen. Hani bana sorarsan burada bu konuyu açmak yerine ailenle okulunun değiştirilmesi için tartışman daha makul.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Çok hoş olur da , hakkımızda işlem yapılırsa ? Bir protesto için öğrenim hayatımı bırakmak istemem.

Quesky

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de atomun, maddenin kimyasal ve fiziksel niteliklerini taşıyan en küçük yapıtaşı olmasına karşıyım fakat bir şey değişmiyor. Eğitim sistemine karşı olman için saçma bir sebep, okulunda olan bir şeyi tüm okullarda oluyormuş gibi genellemen. Hani bana sorarsan burada bu konuyu açmak yerine ailenle okulunun değiştirilmesi için tartışman daha makul.
Kardeşim Bilgdiğim Bir Site Var Oraya Yönlendireceğim Seni Orada Benim Diyeceklerimin Üniversiteli Okulunu Bitirmiş Bir Abimiz Toparlayarak Yazmıştı Bu Saçmalıkları Birazdan Atacağım.

Son düzenleme:

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok hoş olur da , hakkımızda işlem yapılırsa ? Bir protesto için öğrenim hayatımı bırakmak istemem.

Yok yahu. Taş atıp cam kırmayız. Eylemi de Trakya veya İzmir'de yaparız artık oranın belediye başkanı izin verir ._. (Şaka şaka. Belediyeler izin verir merak etme)

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
Kafa değişmedikçe eğitim sistemi değişmez...

Quesky

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Attım Siteyi Özelden...
İsteyen Varsa Atarım Reklam Gibi Olmasın.

Quesky

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ortaya at ben de okuyacağım
Bir de resmi başvuru yapayım mı katılacak mısınız ? ._.
Özelden Atarım Reklamı Sevmem.

Bu Zaten Sadece Biriydi.

"Ben de atomun, maddenin kimyasal ve fiziksel niteliklerini taşıyan en küçük yapıtaşı olmasına karşıyım fakat bir şey değişmiyor."
Derken Doğanın Yapısını Mı Değiştireceksin??

Peki Ya Kaçarak Nereye Varacağız ???

Nobody01

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Özelden Atarım Reklamı Sevmem.

Bu Zaten Sadece Biriydi.

"Ben de atomun, maddenin kimyasal ve fiziksel niteliklerini taşıyan en küçük yapıtaşı olmasına karşıyım fakat bir şey değişmiyor."
Derken Doğanın Yapısını Mı Değiştireceksin??
Değiştirilemeyen şeyler vardır hayatta, elbet değildir insanlar; düşünceleridir, değiştirilemeyenler.