Attığım Yazıyı Okudun Mu ?
Ama Ben Kendime Kazık Soru Yedirmeyi İstiyorum Diyorsan Bilemem.
Buna Paradoks Denir.
Ne alaka ._.
Attığım Yazıyı Okudun Mu ?
Ama Ben Kendime Kazık Soru Yedirmeyi İstiyorum Diyorsan Bilemem.
Buna Paradoks Denir.
Konunun Dışına Çıkmaylaım LütfenNe alaka ._.
İnsanın düşünceleri değişmiyorsa tamamen insanı değiştirin diyorum ._.Hem İnsan Değişmiyor.Hemde Değiştir Diyorsun.
Kardeşim Bunu Atıyorsan Okula Gitmemen Lazım Değil Mi ? Bu Durumda Sen De Kurallara Boyun Eğiyorsun Demektir."Baştaki insan değişmiyorsa baştaki insanı değiştirin."
Edit:
![]()
Kardeşim Bunu Atıyorsan Okula Gitmemen Lazım Değil Mi ? Bu Durumda Sen De Kurallara Boyun Eğiyorsun Demektir.
He Diyeceksin Gitmeyip Ne Yapacaksın ? İşte Ben Buna Üzülürüm.
İşte Bunu En Basitinden Açıkladım İlla Buraya Destan Yazacak Değilim.Okula da kendim için gidiyorum![]()
Benden çok şey bekleme. Yoktan para var edemem.İşte Bunu En Basitinden Açıkladım İlla Buraya Destan Yazacak Değilim.
8 Saati Burnundan Gelerek.+Hiçbirşey Anlamamak
Okuldan Çıktıktan Sonra Hayata Hazır Olmak(Sözde)
Aslında Okulda Öğrendiklerinin Okuma,Yazma Ve Basit Matematiksel İşlemler Harici Çoğumuz Kullanmıyoruz.
Tek Sen Yoksun KiBenden çok şey bekleme. Yoktan para var edemem.
Bu ülke böyle deyip geçmek istemiyorum ama okumazsam aç kalırım.
eğer senin gibi düşünseydik bırak aya çıkmayı traktör olmazdıİşte Bunu En Basitinden Açıkladım İlla Buraya Destan Yazacak Değilim.
8 Saati Burnundan Gelerek.+Hiçbirşey Anlamamak
Okuldan Çıktıktan Sonra Hayata Hazır Olmak(Sözde)
Aslında Okulda Öğrendiklerinin Okuma,Yazma Ve Basit Matematiksel İşlemler Harici Çoğumuz Kullanmıyoruz.
YGS 10 Sene Okuduktan Sonra Sadece 2 Saat Seni Belirliyor Ki İnsanlık Hali Başına bir şey Gelip Sınavının Yarıda Kesilmeyeceğide Bir Muamma.
O zaman onur belgesi bahanesiyle değil de, yarın işte kurs düzenlenecek, gelmek isteyenler gelsin gibi bir çağrı yapsınlar, gidelim.E sizin için yapılıyor bunlar daha başarılı olmanız için değil mi ?