Öğrettik yapmiyorsunuz

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar, size bir soru gibi birsey soracagim. Biz size plugin yazmayi videolarla yeterince anlattik hemde HD kalitesiyle. Ama sizler neden hic merakli degilsiniz. Su soyledigim adamlar disinda neden hic merakı olan yok.
ByBluera - Adam kanaliyla ilgileniyor, foruma bakmiyor sanirsam
BravePower - Diger adiyla LejenS adam ne kadar azimli anlatamam

TheLegend - Sanirsam tatilde su an, üstad diyelim birakalim
ByMasterTurk(Baran) - Tatilde caktirmayin
Unuttuklarim varsa kusura bakmayin, aslinda berkay varda adini unuttum(forumadı)

Dedigim gibi merakiniz olsun.

Yatakta uzanirken tapatalkdan gonderildi

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle bi şeyi güzel bi anlatımla anlatan biri mi vamış bende günlerdir arıyorum kim anlatıyor nasıl yazabilirim diye nerde videolar

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Ha beni sayma zaten ok .ssss

LG G2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.

WindArmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Baran Benim Kardeşim Benide Ekle La skype'da açıksan Takılalım :p
Haa Sahi Kanka eklemeyi Unuttum Muhammet'in Bilgisayar gitmiş :D
O Yüzden Yapamıyor Olabilir....

Son düzenleme:

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ben Uğraşiyorum Ama Fazla Değil Çoğunluğum kodlayicilik öğrenme çabalari
Hedefim @Schaffer79 KODLAYİCİLİKTE GEÇMEK.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Sen burada diyorsun ki; Biz size okula gitme parası ödüyoruz niye mühendis, bilim adamı olmuyorsunuz. Kardeşim sana bir şey sorayım sence dünyadaki herkes mühendis, bilim adamı olsa çöpleri kim toplayacak? Restoranlara kim bakacak, insanları kim eğitecek? Senin dediğin gibi olursa, herkes bilim adamı olursa bizim farkımız ne olacak? Hiçbir şey, burada gördüğüm biri egoistliği tavan yapmış biri. Sen eğitim veriyorsun diye izlemek mi zorundalar? Plugin yazmayı bilmek mi zorundalar? Senin o altta yazdığın isimler TheLegend, ByMasterTurk işte bu isimler var ya herkes Plugin yazmayı bilirse bu isimler sıradan isimler olacak. Bir insan en fazla bu kadar egoist olabilir diye düşünüyorum, başkalarının düşüncelerini ezecek kadar. Skypede Baran veya senle konuşmuştum, konuştuğum kişi kesinlikle kendini egosuyla tatmin eden kendini bir şey sanan artistin tekiydi. Ne dediğini bilmiyorsun ve bu düşünceyi savunuyorsun. Adamların merakı olmak mı zorunda? İstedikleri mesleği hayali yapamazlar mı? Ülkemize bilim adamı, mühendis gerektiği kadar çöpcü, polis ve itfaiyeci mesleğine sahip insanlarda gerek ve sen burada herkese bilim adamı ol diyorsun. Arkadaşım bu yaptığın şey Plugin yazmayanları rencide etmek, artistlik (egoistlik) yapmak, senden büyük ve akıllı insanlara saygısızca öğüt hatta emir vermendir. Ne yani sen meraklısın diye paşamı oldun? Fazla ego g**e lego diye bir sözümüz var bizim. Kendini büyük görmek demek başkalarından küçük olmaktır, başkaları seni büyük görsün.

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merak etmek zorunda değiliz . Belki redstone bana ilginç geliyor . Belki modlar bana ilginç geliyor . İsteyen istediğini yapar .
(Kardeşi yazmış o yüzden yorumu takmayın B))

Son düzenleme:

Felloward

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öğretip geçseydin keşke, "Kodlayın, paylaşın!" diye üzerine gitmemelisin bence insanların. Meşgullerdir, ya da yapmak istemiyorlardır. Yapabilecek bir şey yok.

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle kardeşim, bu konuyu ben dönmeden önce yazmış. Kendisi ileri derece egoistdir kusuruma bakmamanız dileğiyle...[DOUBLEPOST=1408955780,1408955339][/DOUBLEPOST]
Sen burada diyorsun ki; Biz size okula gitme parası ödüyoruz niye mühendis, bilim adamı olmuyorsunuz. Kardeşim sana bir şey sorayım sence dünyadaki herkes mühendis, bilim adamı olsa çöpleri kim toplayacak? Restoranlara kim bakacak, insanları kim eğitecek? Senin dediğin gibi olursa, herkes bilim adamı olursa bizim farkımız ne olacak? Hiçbir şey, burada gördüğüm biri egoistliği tavan yapmış biri. Sen eğitim veriyorsun diye izlemek mi zorundalar? Plugin yazmayı bilmek mi zorundalar? Senin o altta yazdığın isimler TheLegend, ByMasterTurk işte bu isimler var ya herkes Plugin yazmayı bilirse bu isimler sıradan isimler olacak. Bir insan en fazla bu kadar egoist olabilir diye düşünüyorum, başkalarının düşüncelerini ezecek kadar. Skypede Baran veya senle konuşmuştum, konuştuğum kişi kesinlikle kendini egosuyla tatmin eden kendini bir şey sanan artistin tekiydi. Ne dediğini bilmiyorsun ve bu düşünceyi savunuyorsun. Adamların merakı olmak mı zorunda? İstedikleri mesleği hayali yapamazlar mı? Ülkemize bilim adamı, mühendis gerektiği kadar çöpcü, polis ve itfaiyeci mesleğine sahip insanlarda gerek ve sen burada herkese bilim adamı ol diyorsun. Arkadaşım bu yaptığın şey Plugin yazmayanları rencide etmek, artistlik (egoistlik) yapmak, senden büyük ve akıllı insanlara saygısızca öğüt hatta emir vermendir. Ne yani sen meraklısın diye paşamı oldun? Fazla ego g**e lego diye bir sözümüz var bizim. Kendini büyük görmek demek başkalarından küçük olmaktır, başkaları seni büyük görsün.
Siz bunu okurken kesin kardeşimi dövüyorumdur, skypeme kadar gelmiş. Mecburu yeni bir hesap açmak zorunda kalacağım. Proflimi baya bir kirletmiş bulunmakta, keşke onuda tatile götüreydim Aslinda senle birkere konuşmuştum, tek sorum "Gunah plugininin kaynak kodlarıyla bir plugin yapabilirmiyim" idi.[DOUBLEPOST=1408955983][/DOUBLEPOST]
Merak etmek zorunda değiliz . Belki redstone bana ilginç geliyor . Belki modlar bana ilginç geliyor . İsteyen istediğini yapar .
Tekrar diyorum, kardeşim her şeyi yazmış, mesajlari düzenlemeniz dileğiyle...