on death:
clear victim's inventory
on death of player:
clear the victim's inventory
on death:
if victim is a player:
clear the victim's inventory
Zaten hiç düşünmeden yapmıştım. En azından bir fikir vermiş oldum sorun çözülmüştür herhalde ?Kadirberk. Bir hatan var.
on death: demişsin
bu her mobun ölümünü saymaktadır.
onun yerine şunu :
Kod:on death of player: clear the victim's inventory
veya
Kod:on death: if victim is a player: clear the victim's inventory
yazılabilir.
Saygılarımla
on death:
[tab]victim is a player
[tab]set [level.%victim%] to victim's level
on respawn:
[tab]if {level.%player%} is set:
[tab][tab]set player's level to {level.%player%}
[tab][tab]delete {level.%player%}
Yanlış yokbu çalışsa gerek ve bu arada kod yazma kısmı gözükmüyor bende .-. [.CODE] ile yaptım yanlış yaptım kesinKod:on death: [tab]victim is a player [tab]set [level.%victim%] to victim's level on respawn: [tab]if {level.%player%} is set: [tab][tab]set player's level to {level.%player%} [tab][tab]delete {level.%player%}
![]()
sağol gördümYanlış yokCode kısmı video eklemenin sağında...
Spoiler da geldi sonundasağol gördüm![]()
Umarim olur diyorumbu çalışsa gerek tabii exp spawnını kapadıysan ve keepInventory'yi kapamayı unutmaKod:on death: [tab]victim is a player [tab]set [level.%victim%] to victim's level on respawn: [tab]if {level.%player%} is set: [tab][tab]set player's level to {level.%player%} [tab][tab]delete {level.%player%}
bu arada kod yazma kısmı gözükmüyor bende .-. [.CODE] ile yaptım yanlış yaptım kesin
![]()
Yanlış anlamışsın. Gamerule'yi kapat ve benim verdiğim 2 koddan birini yaz. level gitmeyecek ve envanter gitmiş olucaktır. level kalacak envanter gidecektir.Sizin Dediğiniz Öldüğünde Envanteri Silinmesi Yanlış Anlamışsınız Öldüğünde Level Gitmeyecek Eşyalar Gidecek
Yanlış anlamadıysam level gitmeyecek ama eşyalar yere düşecek sizinki direk siliyor sorunu oYanlış anlamışsın. Gamerule'yi kapat ve benim verdiğim 2 koddan birini yaz. level gitmeyecek ve envanter gitmiş olucaktır. level kalacak envanter gidecektir.