ÖLÜM XX yeni adv map ilk denemem

İlk adventure map'im güzel olmuş mu ?

• Güzel

Kullanılan: 0 0.0%
  • Çok kötü bu işi bırak

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    1

the5Kenan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İlk map için iyi olmuş.Ama dahada iyi ola bilirdi..Sana bir tavsiyem hiç birzaman böyle haritayı flat map üzerine yapma..

ahmetcan333

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
96 tane altın buldum fazla koymuşsun :D bu arada ilk map e göre iyi ama altın ve elmasları 64 veya 32 adet olarak koyma 3 tane bi yere 5 tane bi yere koy mesela sonra bi de komut bloğu kullanmayı da öğren artık kimse komut bloğu olmayan map oynamıyo ama ben pek ısınamadım :D yine de dediğim gibi ilk map e göre iyi +1verdim :D[DOUBLEPOST=1373220795,1373220630][/DOUBLEPOST]ha ilgimi bir şey daha çekti başlıkla biraz daha alakalı yapmaya özen göster örn: ölüm xx başlığın ama ben ölmedim ki noob bi oyuncu bile ölmez bu map te lavlı bölüm daha zor olabilir ve labirenti daha karmaşık yap daha verimli sonuç elde edersin bu arada benim map lerime de bi bakar mısın ? :D

KingWariors

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
96 tane altın buldum fazla koymuşsun :sırıtmak: bu arada ilk map e göre iyi ama altın ve elmasları 64 veya 32 adet olarak koyma 3 tane bi yere 5 tane bi yere koy mesela sonra bi de komut bloğu kullanmayı da öğren artık kimse komut bloğu olmayan map oynamıyo ama ben pek ısınamadım :sırıtmak: yine de dediğim gibi ilk map e göre iyi +1verdim :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1373220795,1373220630][/DOUBLEPOST]ha ilgimi bir şey daha çekti başlıkla biraz daha alakalı yapmaya özen göster örn: ölüm xx başlığın ama ben ölmedim ki noob bi oyuncu bile ölmez bu map te lavlı bölüm daha zor olabilir ve labirenti daha karmaşık yap daha verimli sonuç elde edersin bu arada benim map lerime de bi bakar mısın ? :sırıtmak:

tavsiyelerin için teşekkür ederim bir dahakine daha dikkatli yaparım bu konularla ilgileniyorsan birlikte yapabiliriz bir map