Ölümcül Senaryolar:I.Bölüm

The_Walking_PlayerTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar oyunu anlatıyım şimdi öncelikle çok ölümcül bir senaryoyu beraber yazıcaz kahramanımızda bu senaryoyu başarıyla bitircek şimdi benim yazdığım şeyi alttaki ona uyarak senaryonun devamını getircek ve böyle devam edicek oyun tutarsa II.Bölüm de yaparız
Küfür ve Flood Yasak Senaryodan Dışarıya kaçmak yasak neyse başlıyorum başlangıç:

Kahramanımızın adı Shakir onu bir suikast planı için çağırıyorlar Shakir paranın olduğu herşeyi yapar.Shakir bir tanka gizlice binerek bir şirketin kasasını patlatır paraları çalar yeni silahlar alıp suikast görevi için hazır olduğunu söyler.Patronu ona Jaklion adlı Mafya babasının mekanına gidip öldürmesini istiyor.Shakir mafya babasının mekanına giderken bi araba önünde patlıyor ve bacağı yaralanıyor...

Edit:Arkadaşlar yakında maplarımla dönüceğim 2015 yılında size maplarımla ilgili konular açıcağım

Son düzenleme:

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Sonra bi anda Jaklion belirir ve 'sen mi beni öldüreksin!'der ve onu bayıltır onu bir sandalyeye bağlar ve işkence yapmaya başlar sonrasında Jaklion uşaklarına işkenceye devam ettirmesini söyler Shakir sağa kayar ve iplerden biri kesilir sonrasında sağ eliyle onun bıçağını alır ve saplar ipleri çözdükten sonra kaçmaya çalışır fakat işkence sırasında heryeri kesildiğinden kan kaybediyordu üzerine bacağı da eklenince acıdan kıvranıyordu sonrasında binadan cıktı fakat bayılarak yere düştü

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Gözünü pis bir nerde açtı burası Davein eviydi shakiri tedavi etmişti fakat shakirin ruhsal sağlığı bozulmuştu

The_Walking_PlayerTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Shakir yıllarca tedavi altına alındı ve iyileşti artık sadece bir kolu vardı çünkü diğer kolunda virüs taşıyordu tedavideki ilaçlar sol kolundan olmasını sağladı.Shakir bunun intikamı için Jaklionu aramaya koyuldu jaklion artık venedike kaçmış.Shakirin gidicek parası yoktu banka soyması gerekiyordu Payday Çetesinden yardım istedi ve hep beraber büyük bir banka soygunu yaptılar.Shakir artık zengindi kendine kiralık asker satın aldı ve Jakliona saldırmak için venedike gitti Jaklionla orda çok büyük bir çatışma yaptılar ikisininde adamları ölmüştü heryerde bomba kurşun ve yangın izleri vardı Jaklionun sağ eli kopmuştu sol eliyle zor nişan alıyordu

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Daha sonra Shakir "Ben senin yüzüne kolumu kaybettim , şimdi sende kaybettin nasıl bir duyguymuş" dedi. O sırada Jaklion rastgele bir kurşun sıktı ve mermi Shakirin sol koluna denk geldi. Shakir son darbe olarak bir bıçak çıkarıp Jaklion'a attı. Jaklion tam kafasından bıçak darbesiyle ölmüştü. Shakirde o sırada acıyla bayıldı...

The_Walking_PlayerTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Shakir uyandığında her şey bitmişti Jaklion ölmüş tanıdıkları ölmüş artık yalnız bir adamdı bu işlerden uzak kalmak için sevdiği kadınla evlendi ve bir marangoz oldu çocuğu 18ine geldiğinde nasıl biri olduğunu anlattı çocuğuda babasından haliyle korktu sonra boşverdi.Shakir artık yaşlı uzun sakallı bir marangozdu...
SON....
Edit:arkadaşlar II.Bölüm diye konu açıcam bu bitti bu konuda biten senaryodaki görüşlerinizi paylaşın.