Ölünce Belirli İtemleri Sİlmekte Sıkıntı Yaşıyorum

ErenTRErenCraft

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Elimde Böyle Bir Skript Var Burda Ölünce İtemleri Sİlmiyor
remove loop-item from victim's inventory
Bu Kısım Çlaışmıyor
remove 4 planks from the drops
Bununla Silmemiz Lazım Ama Ben Bu Skriptte Bağlıyamadım Nasıl Yaparız
Skriptte İsmi Edit İtem Olan İtem Ölünce Yere Düşmüyücek Silinicen Canlanınca Tekrar Gelicek Skript Çalışıyor Ama Hem yere Düşüyor Hemde Elimize Geliyor

Kod:
on death:
   loop items in victim's inventory:
        set {_name} to name of loop-item
        if {_name} contains "&b&lEdit İtem":
            add loop-item to {items.%victim%::*}

on respawn:
    {items.%player%::*} is set
    loop {items.%player%::*}:
        add loop-value to player's inventory
        delete {items.%player%::*}

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Öldüğünde oyuncunun envanterindeki itemleri looplarsan, hiçbirşey döndürmez çünkü ölünce envanterdeki tüm itemler düştüğünden, envanter boş olur. Doğru kullanım olarak düşen eşyaları veya oyuncunun öldüğü lokasyonun civarını looplaman gerek. veya on death eventini cancellaman gerek. Herşeyden önce, bunun yerine direk gamerule keepInventory kullanman daha iyi olur. Ama anladığım kadarıyla sadece belirli birşeyde olmasını istiyorsun. O zaman aşşağıdakini bir dene.

PHP:
on death:
    loop drops:

on respawn:
    if {items.%player%::*} is set

Eğer loop drops çalışmaz ise dropped items v.b şeyler deneyebilirsin. Hiçbir türlü olmaz ise alternatifleri var, öldüğü lokasyonu looplama, ölmesini engelleyip envanterini kontrol edip sonra öldürme vb.

ErenTRErenCraft

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Öldüğünde oyuncunun envanterindeki itemleri looplarsan, hiçbirşey döndürmez çünkü ölünce envanterdeki tüm itemler düştüğünden, envanter boş olur. Doğru kullanım olarak düşen eşyaları veya oyuncunun öldüğü lokasyonun civarını looplaman gerek. veya on death eventini cancellaman gerek. Herşeyden önce, bunun yerine direk gamerule keepInventory kullanman daha iyi olur. Ama anladığım kadarıyla sadece belirli birşeyde olmasını istiyorsun. O zaman aşşağıdakini bir dene.

PHP:
on death:
    loop drops:

on respawn:

Eğer loop drops çalışmaz ise dropped items v.b şeyler deneyebilirsin. Hiçbir türlü olmaz ise alternatifleri var, öldüğü lokasyonu looplama, ölmesini engelleyip envanterini kontrol edip sonra öldürme vb.

Kardeşim öncelikle Şunu Söyleyim Yazdığın Yazının Tamamını Okumadım Skripti Başka Bir Forumdan Buldum Skritp Şu Şekilde Çalışıyor Ölünce Edit İtem İsimli Eşyayı Kaydediyor Canlanınca Tekrar Veriyor Oralarda Sıkınt ıYok Sıkıntı Şurda remove loop-item from victim's inventory Bu Komut Enrterdeki Eşyayı Siliyor Sorun Şuki Ölünce Eventer Boş Olduğu İçin Silmiyor Yani İtem Yere Düşüyor Hemde Adamda Oluyor İtem Çoalıyor Yani Ben Yere Düşmesin Direk Silinsin İstiyorum Bölye Bir Komut Buldum remove 4 planks from the drops Bu Yere Düşen Eşyayı Siliyor Ama Bunu loop-item e Uyduramadım Bu Yüzden Sizden Yardım İstedim

Yazını Okudum Dediğim Gibi Loop Tam Olarak ne Bilmiyorum Ama Sanırım Kaydetme Onda SIkıntı Yok Sadece Silme Kısmı Çalışmıyor Ayrıca Gamerule Keppinventroy Yapamam Bunu RPG Serverimde Kullanıcam Maslek İtemleri DÜşmesin İstiyorum Diğer Eşyalar Silahların VB. Düşmesi Lazım Yere

ruddeTR

projects.gg
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Kardeşim öncelikle Şunu Söyleyim Yazdığın Yazının Tamamını Okumadım Skripti Başka Bir Forumdan Buldum Skritp Şu Şekilde Çalışıyor Ölünce Edit İtem İsimli Eşyayı Kaydediyor Canlanınca Tekrar Veriyor Oralarda Sıkınt ıYok Sıkıntı Şurda remove loop-item from victim's inventory Bu Komut Enrterdeki Eşyayı Siliyor Sorun Şuki Ölünce Eventer Boş Olduğu İçin Silmiyor Yani İtem Yere Düşüyor Hemde Adamda Oluyor İtem Çoalıyor Yani Ben Yere Düşmesin Direk Silinsin İstiyorum Bölye Bir Komut Buldum remove 4 planks from the drops Bu Yere Düşen Eşyayı Siliyor Ama Bunu loop-item e Uyduramadım Bu Yüzden Sizden Yardım İstedim

Yazını Okudum Dediğim Gibi Loop Tam Olarak ne Bilmiyorum Ama Sanırım Kaydetme Onda SIkıntı Yok Sadece Silme Kısmı Çalışmıyor Ayrıca Gamerule Keppinventroy Yapamam Bunu RPG Serverimde Kullanıcam Maslek İtemleri DÜşmesin İstiyorum Diğer Eşyalar Silahların VB. Düşmesi Lazım Yere
Zaten anlık sileceği için yerdeki silinecek eşyanın düşme animasyonunu bile göremezsiniz. Arkadaşımızın verdiği kodu deneyelim.

ruddeTR

projects.gg
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Arkadaşın Verdiği Kodu Denedim Yine Aynı Farkeden bir şey Yok Hem yere Düşüyor Hemde Ölen Kişiye Veriyor
Şöyle deneyin:
Kod:
on death:
    loop drops:
            clear loop-item          

on respawn:

ErenTRErenCraft

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Dostum Denedim Bu Seferde Bütün İtemleri Sİliyor Ben Sadece Edit İtemin Silinmesini İstiyorum

Şöyle deneyin:
Kod:
on death:
    loop drops:
            clear loop-item         

on respawn:

ysvs06

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Aslında cevabı söylemiş, death eventini iptal et, eşyaları bildiğin gibi topla sonra öldür.