Ölünce Chest Çıkan Bir Plugin İstiyorum Anlatımı İçeride Lütfen Yardımcı Olun

WindArmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Herkeze Selamun Aleyküm Arkadaşlar,
Benim İstediğim Şeyi Şimdi Burada Sizlere Daha Açık Bir Şekilde Anlatayım.
Sunucumda Mesela Ben Başka Birisini Öldürünce Onun İtemleri Yere Düşmüyecek Ama Silinmiyecek'de.
Ölen Kişinin Tüm İtemleri
( Envanterindeki Tüm İtemler ) Bir Sandığın İçine Transfer Olucak. O Sandık 4 Dakika sonra otomatikman Silinecek.
Bu Plugini Bulan veya Bilen Arkadaşlar Varsa Lütfen Ama Lütfen Benimle İletişime Geçsin. Gerçekten Benim İçin Çok Önemli Ve Çok Lazım Bir Plugin.
Bi Serverda Görmüştüm Ve Çok Hoşuma Gitmişti

Chest'siz Bir Fotoğraf :

Chest'li Bir Fotoğraf :

Baya Bir Araştırdım Bu İstediğim Şeyi. Bana DeathChest Pluginidir Dediler Denedim Olmadı.
Arkadaşlar Böyle Bir Şeyi Gerçekten İstiyorum ve İhtiyacım Var Lütfen Bana Yardım Edin....
Bilenler Lütfen Özel Mesaj Atsınlar Skype Üzerinden Konuşalım...
[DOUBLEPOST=1404355087,1404355029][/DOUBLEPOST]Kusruma Bakmayın Tabelalarda Yazan Reklamı Engellemeyi Unutmuşum Umarım Sorun Çıkartmaz :(

WindArmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Keşke Kardeşim Elime Geçerse ilk sana atacağım skype adresim berkay.acar95 ekle konuşalım.

WindArmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
DeathChest Kardeşim bu plugin senin işini gorur
buyur buda link ==
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Yorumun İçin Teşekkür Ederim Kardesim Fakat BukkitGames ile Çakışıyor :(
Normalde BukkitGames ' de İzleyiciler Gamemode 1 Oluyor,
Fakat Bu Plugini Kullandığım Zaman Gamemode 0 Oluyorlar ve Ayrıca KralOkcunun Önüüne Geçince Oklarını Patlatıyorlar ve Canları Gidiyor Her ikisininde :)
Başka bir hata daha söyliyim izleyicilerin Açlık Barları Azalıyor ve Canları Gidiyor :)

cadadda

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yorumun İçin Teşekkür Ederim Kardesim Fakat BukkitGames ile Çakışıyor :(
Normalde BukkitGames ' de İzleyiciler Gamemode 1 Oluyor,
Fakat Bu Plugini Kullandığım Zaman Gamemode 0 Oluyorlar ve Ayrıca KralOkcunun Önüüne Geçince Oklarını Patlatıyorlar ve Canları Gidiyor Her ikisininde :)
Başka bir hata daha söyliyim izleyicilerin Açlık Barları Azalıyor ve Canları Gidiyor :)
Onun için bir şey soylıyemiyicem geçmiş olsun diyorum iyi arayışlar :D

WindArmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkür Ederim :)
BukkitGames ' in İçine Yazmayı Düşünüyorum Aslında ama Yinede Hata Verecek :)