??/Setspawn Yaptınmı Lobiyi ?
Her Dünyanın kendine Özel Spawnı Olmasını İstiyorsun Galiba Emin Değilim Ama Multi Verse Core İşini Görmeli.Kardeş lobi set spawn ama adamlar skyblock'a giricekler mesela başka dünyaya orda öldüklerinde lobide başlıyorlar onu nasıl düzeltcem mesela adam hep kit pvp oynar ölür lobiye gelir çok uğraşır[DOUBLEPOST=1413111342,1413111311][/DOUBLEPOST]Mesela adam ölünce skyblock lobisinde başlaıcak nasıl olucak bu[DOUBLEPOST=1413111591][/DOUBLEPOST]
??
Evet onu istiyorum nasıl yapabilirim?Her Dünyanın kendine Özel Spawnı Olmasını İstiyorsun Galiba Emin Değilim Ama Multi Verse Core İşini Görmeli.
Evet onu istiyorum nasıl yapabilirim?
Her Dünyanın kendine Özel Spawnı Olmasını İstiyorsun Galiba Emin Değilim Ama Multi Verse Core İşini Görmeli.
Kısaca şöyle adamlar başka dünyadalar öldüklerinde o dünyada başlıcaklar nasıl buu ?Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu Pluginle Her Dünyaya Özel Spawn Ayarlabilmen LazımKısaca şöyle adamlar başka dünyadalar öldüklerinde o dünyada başlıcaklar nasıl buu ?
Oha ! Diyorum SadeceOlmadı ayrı ayrı serverler aç bungeecord yap
Öyle değil bak şimdi adamlar factions'a girdiler orda öldüler direk factions'un lobisinde başlıcaklar serverin lobisinde değil !7 Respawn
A Dünyasında Öldünüz Mesela Ama B Dünyasında Doğmak İstiyorsunuz Komut :
/mvm set (Doğulacak Dünya Adı)(Ölünen Dünya Adı)
Sanırım sen tek sunucu üstüne Hub kurmaya çalıştın :9Öyle değil bak şimdi adamlar factions'a girdiler orda öldüler direk factions'un lobisinde başlıcaklar serverin lobisinde değil !