Ölüşehir

xutkuxd

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yapım Saat 3

Yapım saat 9 olucaktı sanırım.

Haritanın yapım resimleridir eğer lasgele biryerde başladıysanız kubbemsi beyaz binaya girin

4v4 kapışma haritasıdır oyuncu saynınz azsa başlangıçtaki 4 butaona basın 8 butona basılınca oyun başlıyacaktır
Tabelaları okuyun
Umarım beğenirsiniz link bozuksa haber verin eleştrilerinizi bekliyorum :)
Yapımdan bazı aşamalar verildi haritanın tamamının resmini paylaşmıyacağım ve bilginize 5 öldrmeyi sildim beleş 5 para alamazsınız!
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
V2 linki
Buglar düzeltildi (tamamı) savaş alanına binalar eklendi buglardan haberdar değildim söyleyene teşekkür ederim

Son düzenleme:

xutkuxd

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Omg :D
oynadınmı bari 14 saat uraştım u kubbe gibi binanın içinden başlaman lazım

GamesFT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
haritanın tamamının resmini paylaşmazsan indiren olmaz :) ve şu anki resimlerde ölmüş :D

xutkuxd

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hmm haritanın yapım aşamaları bunlar ve shop o mavi ve kırmızı yerler map aslında çok değişik demek anlatamadım

xutkuxd

Marangoz
En iyi cevaplar
0
UPUPUP :([DOUBLEPOST=1380447511,1380445263][/DOUBLEPOST]++ güncel yorumlarınızı bekliyorum yeterince ilgi gelirse geliştirecem Lingkler yenilendi buglar düzeltildi

xutkuxd

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Of :D bunlar sistemler savaş alanı süpriz olsun diye paylaşmıyorum yapı aşamalarının bazılarını kjoydum oynayında görün istedim

xutkuxd

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Nası lya pvp map işte
o kubbemsi yerden başla takım seç(baskı plakalarınına basarak seni dinlenme yerine götürcek bütün butonlara basılınca seni bi alana ışınlıcak sonra ordan takımının yerine gideceksin(sırrayla ışık yanmıyorken bas)
Sonra butondan spawn ayarlıyım savaşa başklamak için kenardaki butona bas 2 tane heal noktası var canınız yenilenmez para ile uprage yapabilirsin

KaanU1938

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ölü şehiri nether bloğuyla hazırlarsın sana bir tüyo.Ayrıca bu ölü şehir değil ki :/

xutkuxd

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ölü şehir = Terk edilmiş şehir = hayalet şehir siz yalnış anladınız beni bu terk edilmiş bir şehirde geçen savaş hikayesi...