ÖlüSpawn | Plugin'i | Çok şaşırdın! gir içeri..

|NonyCraft|

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaslar ölüspawn plugini kısaca deathSpawn plugins dir...
mesela /setspawn cekdiginiz yere /spawn yazarak gidersiniz buda /setdeathspawn yazarak ölen herkezi baska bi spawn cekebilirsiniz multiverse-core dahil! yani sw ilk girdiginide /spawn gelirsiniz ama öldügünüzde /deathspawn giderseniz !!! mesela mezarlik yapip oraya cekebilirsiniz bence ekstra bi plugin ! cok fazla güzel olmasada orta derecede bi plugindir... denedim !.
Permissions:
deathspawn.setspawn - Access to /setdeathspawn
deathspawn.tpspawn - Access to /deathspawn
deathspawn.spawn - Spawn @ deathspawn

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

|NonyCraft|

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ben sen deyilim kendimi rezil etmem ... yaşin 14 daha atarlanmayi bilmiyosun ve bu tartişmayi sen buraya getirdin bundan sonra diceklerin rapor edilicektir...

WhoIsLance

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hadi Bunu Rapor Etsene Cok İstiyorum Et Bakalım..
14 Yasındaymışım Ahahaha Aynaya Bakıpta Bu Yorumu Yazdığın Çok Belli.
Foruma Senin Gibi 14 Yaşındaki abileri Almamaları Lazım Yoncu.com Gibi T.c Kimlik Numarası İle Yaş Kontrolu Yapsalar İyi Olur.
Konu Başlığına Bak "ÖlüSpawn Plugini Çok Şaşırdın Gir İçeri" Girmiycem Ve Şaşırmadım?
Ergen abi Konuda Konu Olsa Birsey Demiycem Suna Bak;

- Virüs Total Yok
- Konu Başlığı Berbat
- Permissions Kısmını Bukkitteki Sayfasından Oldugu Gibi Kopyalamıssın.
- "Evet arkadaslar ölüspawn plugini kısaca deathSpawn plugins dir..." Daha Adam Gibi Açıklayamamıssın Senin Neyine Plugin?
- Ölüspawn Plugini Kısaca DeathSpawn Demissin DeathSpawn Ölü Spawndan Daha Uzun?
- Plugins dir.. Ne Bana Bunu Açıkla İngilizce Bilmeden İngilizce Biliyormus Gibi Davranma Onun Doğrusu "DeathSpawnR Plugini'dir.. Olucak.

Gelelim Forumdaki Konularına;
- "AhmetmelihTR mi yoksa TheLegen mi yoksa Rohamir mi! sence hangisi! oyla" Konu Baslıgında Hayır Yok TheLegen Kim Ve Forumda Eklentiler Bölümünde Bunun Yapılmayacagını Bilmiyormusun? Bilmiyorsan Niye Konu Açıyorsun?
- "Deneme Konu 1" Forumda Konu Nasıl Açılır Onu Daha 3 Gün Önce Öğrenmiş Bana Kafa Tutuyor.
- 3 Tane Kendi Sunucunun Tanıtım Konusunu Açmıssın?
Onuda Geçtim Sen Kendine Git Önce Düzgün Sunucu Aç Sonra Konus Pluginleri AhmetMelihTRnin TheLegendin Nasıl Bir Yokluk İcindeysen Artık.

Adam üşenmemiş yazmış..