ÖN İZLEME - EmperorMC - Türkiye'deki En Kaliteli Prison!

KardasLand

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
8
Oyun Sürümü
1.15.2
Sunucu Slotu
60
Sunucu Türü
Prison
Selamlar. Sunucunun ön tanıtımına başlamadan önce sizlere oyun modunu tanıtmak istiyorum.
Prison, bir hapishane replikasıdır. Prison oyun modu madene ve alan yönetimine dayalıdır.
Oyuna bir suçla hapishaneye kapatılarak başlıyorsunuz.
Size bir maden veriliyor, ve siz de bu madenden ettiğiniz paralarla (hapishanecilere rüşvet vermek gibi.) rütbe atlıyorsunuz.
Her rütbe atlayaşınız başka bir maden. Eğer bütün rütbeleri açabilirseniz özgürsünüz.
Gerçekten özgürsünüz, istediğiniz hapishaneye girebilir, istediğiniz koğuşa ziyaret edebilirsiniz.
Fakat oyuncu isterse prestij, yani rebirth olayı ile tekrardan hapishaneye çeşitli avantajlarla girer, fakat rütbe ücreti daha da yükselir.
Dilerseniz prison üstüne kurulu EmperorMC sunucusunun tanıtımına başlayalım.

İsteyenler için sunucunun davet kodu: nDC9GGs​

Son düzenleme:

KoRaYAcaR53

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba sunucunun discordu veya sizin kişisel hesabınızın discord adresini verir misiniz

Vantoxic

"Only" those who are on the right track win.
En iyi cevaplar
3
Çok nadir hatta destansı bir oyun modu yapmaya kalkışanlardan haber alınamadı dikkatli olun :asık:

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
Eh, hapishanede prestij yaparsan(Rebirth) çeşitli kozmetikleri açabilirsin! :p Eğer kozmetik kazanma açısından fikri olan varsa bana "Özel Mesaj" yoluyla belirtsinler, konu sapmasın.
aklıma gelecekleri belirtirim özelden fakat şu an direkt aklıma geleni bilerek buradan yazayım. ileride client geçin ve NOLUR KANAT EKLEYİN NOLUR