Önceki Çalışmalarımdan; Modern Mimari

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Noluyor yahu tanımlayamadığım bloklar var burda kapının üzerindeki bölümün bize göre sağındaki kısmı nasıl yaptın :(
Ayrıca çatının bize göre sol tarafı nasıl yapıldı hayretler içerisindeyim karla falan mı yaptın :(
Yapı cidden güzel*

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Perspektif bakış açısı aklımı karıştırdı :D Bloklarda boyut eşitsizliği var.Yani Kapının solunda ve sağındaki sütunların üzerindeki düğmeler yapıya göre küçük kalmış(GİBİ GÖZÜKÜYOR perspektiften kaynakalnan bir göz yanılması).Yani .Aynı mekanın shader pack'siz ve tamamen düz bir açıcan texture pack eklemeden fotoğrafını gönderirseniz sevinirim.

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Perspektif bakış açısı aklımı karıştırdı :D Bloklarda boyut eşitsizliği var.Yani Kapının solunda ve sağındaki sütunların üzerindeki düğmeler yapıya göre küçük kalmış(GİBİ GÖZÜKÜYOR perspektiften kaynakalnan bir göz yanılması).Yani .Aynı mekanın shader pack'siz ve tamamen düz bir açıcan texture pack eklemeden fotoğrafını gönderirseniz sevinirim.
Shadersız kabül fakat doku paketine göre dizayn edildi, doku paketin amacıda mimariyi yansıtmak :(

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Shadersız kabül fakat doku paketine göre dizayn edildi, doku paketin amacıda mimariyi yansıtmak :(
Minecraftın normal doku paketiyle modern yapmak?! İmkansız değil tabi de çok zor, zamanının yarısını blok seçimine ve uyumuna harcaman gerek. En azından flows hd de hangi blokların birbiriyle uyumlu olduğunu vs. biliyoruz. Ki doku paketlerinin yapılma amacı da bu değil mi zaten :)[DOUBLEPOST=1419113202,1419112610][/DOUBLEPOST]Aynı zamanda:
bu anda restorant daha net gözüküyo (1.48)

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraftın normal doku paketiyle modern yapmak?! İmkansız değil tabi de çok zor, zamanının yarısını blok seçimine ve uyumuna harcaman gerek. En azından flows hd de hangi blokların birbiriyle uyumlu olduğunu vs. biliyoruz. Ki doku paketlerinin yapılma amacı da bu değil mi zaten :)[DOUBLEPOST=1419113202,1419112610][/DOUBLEPOST]Aynı zamanda:
bu anda restorant daha net gözüküyo (1.48)
Texture pack ı desteklemiyorum ben aslında.Minecraft'ta çoğu eklentiyi yapmacık buluyorum. 'minecraft sanatı' başlığı altında texture pack barındıran çalışmalar daha alt seviyelere kayıyor. Benim için

edit: Shader pack sız halini aklımı karıştıran yerleri çözümlemek için istemiştim.Biraz çelişkili konuşmuş gibi olucağım fakat shader pack minecraftta daha hoş bir görünüm elde ediyor.

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Texture pack ı desteklemiyorum ben aslında.Minecraft'ta her türlü eklentiyi yapmacık buluyorum. 'minecraft sanatı' başlığı altında texture pack barındıran çalışmalar daha alt seviyelere kayıyor. Benim için
Farklı bir bakış açısı güzelmiş minecrafta nasıl baktığınla alakalı :D

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tario76 ve LifeTaker ayrı kişilermiş :D kiminle konuştuğumu şaşırdım bir an (sadece görsele bakmanın dezavantajları)

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Girişe bakarak şunu söyleyebilirim ki ev sanki emekli bir pilotun evi. :D

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Noluyor yahu tanımlayamadığım bloklar var burda kapının üzerindeki bölümün bize göre sağındaki kısmı nasıl yaptın :(
Ayrıca çatının bize göre sol tarafı nasıl yapıldı hayretler içerisindeyim karla falan mı yaptın :(
Yapı cidden güzel*
Siz tabi hep normal block kullanınca ... :D