|Öncelik Adalet|- Mc.TimeZoneTR.com -|Umduğunuz Sunucu|Muhteşem Hayatta Kalma Felsefesi|AÇIK|

Deadzombiesplat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
24 saat oldu umarım 1-4 saat arası düzelir...
Merhaba Diceyya sorunun bizden kaynaklanmadığını söylemek istiyorum.
Burada bize atarlanarak hiçbir şekilde çözüm üretemezsin.
Veri merkezinde çıkan kesinti ve ardından firmamızın kesintisinden dolayı bu 1-4 saat 1-4 gün olarak değişmek zorunda kaldı.
Anlayışından dolayı teşekkür ederim.
İyi forumlar...

Arkadaşlar merhaba ;
Kesintinin ardından sunucumuzu tekrardan açmış bulunuyoruz.
Sunucunun ip adresleri aynıdır.
İyi forumlar,iyi oyunlar...

Gloin

''Far Over The Misty Mountains Cold...''
En iyi cevaplar
0
Konuyu ingilizce yaparak bence boşuna uzatmış görünüyorsunuz teşekkürler..

-Gloin

Kakak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuyu ingilizce yaparak bence boşuna uzatmış görünüyorsunuz teşekkürler..

-Gloin

Haklıda olabilirsiniz haksızda olabilirsiniz lakin bir değişiklik yapmak amacı ile dil seçeneği eklemiş bulunmaktayız.Yakın zamanda konu tasarımını değiştireceğiz ve fazladan bir veya iki dil daha eklemeyi düşünüyorum şuanda tabii ki hepsi boş boş yazmayacak..

Yeni konu tasarımından bir Spoiler vermek isterim

Sunucuya şuanda erişim sağlanabiliyor biliyoruz çok aksilikler çıktı fakat düzelteceğimize inanıyorum.

Saygılarımla
Umut Atabay
9 Haziran 2017
CUMA
Saat: 03:21

Emristy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuda mukemmel bır lag sıkıntısı vardı eğer bu çözülürse tadından yenmez ve market bölumunu aynısı yapmayın yıne chestshop ile yapın diğer turlu karışık oluyor. ve map'de çok buyuk ve karışıktı.

Kakak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuda mukemmel bır lag sıkıntısı vardı eğer bu çözülürse tadından yenmez ve market bölumunu aynısı yapmayın yıne chestshop ile yapın diğer turlu karışık oluyor. ve map'de çok buyuk ve karışıktı.
İletiniz dikkate alinmistir endise etmeyin en kisa zamanda bütün sorunlar giderilecektir.
( Antremanda olduğumdan bu kadar yazabildim gerekli detayli aciklama aksam uzeri yapilacaktir )

ESEN KALIN SAĞLICAKLA
Umut Atabay​

Emristy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İletiniz dikkate alinmistir endise etmeyin en kisa zamanda bütün sorunlar giderilecektir.
( Antremanda olduğumdan bu kadar yazabildim gerekli detayli aciklama aksam uzeri yapilacaktir )

ESEN KALIN SAĞLICAKLA
Umut Atabay​
Bugunmu açılacak ? ve onlıne sayınızın artması ıcın 1.7 yapmanızı önerırım.

Deadzombiesplat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba ;
Sunucumuz şu an da açılmış vaziyette ve lag sorunu giderdiğimizi düşünüyoruz.
Bize göre önemli olan oyuncu çokluğu değil oyuncu memnuniyetidir. 1.7 Sürümü eskide kaldı ve kullandığımız eklentilerin bazıları 1.7 desteklemiyor.
Teşekkür ederim .
Ugur_Burak

Tekrardan merhaba ;
Sunucumuzun makinesi (Sanal Sunucusu) reboot edilmiş (yeniden başlatılmış)
Ondan dolayı sunucu kapanmış. Şuanda açılmış durumda oyuncuları bekliyor.

Diceyya

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba Diceyya sorunun bizden kaynaklanmadığını söylemek istiyorum.
Burada bize atarlanarak hiçbir şekilde çözüm üretemezsin.
Veri merkezinde çıkan kesinti ve ardından firmamızın kesintisinden dolayı bu 1-4 saat 1-4 gün olarak değişmek zorunda kaldı.
Anlayışından dolayı teşekkür ederim.
İyi forumlar...

Arkadaşlar merhaba ;
Kesintinin ardından sunucumuzu tekrardan açmış bulunuyoruz.
Sunucunun ip adresleri aynıdır.

sorunun sizden kaynaklanmadığının farkındayım. atarlandığımı düşünmen bana karşı yaptığın büyük bir ayıp olmuş bunu da söylüyorum. ayrıca vip satışlarıyla elde ettiğiniz gelirlerle adam akıllı bir sağlayıcıya geçinde sorun kalmasın ortada... plug-inlere ve skriptlere zaten para ödemiyorsunuz..

Deadzombiesplat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
sorunun sizden kaynaklanmadığının farkındayım. atarlandığımı düşünmen bana karşı yaptığın büyük bir ayıp olmuş bunu da söylüyorum. ayrıca vip satışlarıyla elde ettiğiniz gelirlerle adam akıllı bir sağlayıcıya geçinde sorun kalmasın ortada... plug-inlere ve skriptlere zaten para ödemiyorsunuz..
Yakın zamanda firma değiştirip VDS değil Dedicated kullanımına geçeceğiz.

Kakak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Diceyya,
Öncelikle yaptığın eleştiriden gerçekten üzüldüğümü belirtmek isterim,
Yaptırdığımız paket sorumlusu FurkannM sunucumuzun aylık gelirinin bir kısmını almaktadır nasıl böyle bir kanıya ulaştığını bilmiyorum.
Host sağlayıcımız uyduruk değil Kodzer.net hosting hizmetleridir. Arada hatalar elbet çıkabilir bizim için asıl önemli olan bunları görmeden devam etmektir.
"Adam akıllı bir sağlayıcıya geçinde sorun kalmasın ortada" Merak etmeyin, VIP paralarını cebe atmak yerine host sağlayıcımıza 200 liraya yakın bir mebla ile sunucu kiralamaktayız. Bu rakama bakıp lütfen eleştirmeyiniz verilen para için en iyi işlemciler ile sunucumuzu donattık.
Kullandığımız parçalara rağmen lag olma sebebi 6 işlemcinin hepsinin 100% olmasıdır... Malum biraz çok eklenti ile başladık :) şu an değerler ayarlanmış bir kaç plugine ayar çekilmiştir lag olacağını düşünmüyorum.
Lag olması durumunda;
gizli_dost_4

Son düzenleme:

Diceyya

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba Diceyya,
Öncelikle yaptığın eleştiriden gerçekten üzüldüğümü belirtmek isterim,
Yaptırdığımız paket sorumlusu FurkannM sunucumuzun aylık gelirinin bir kısmını almaktadır nasıl böyle bir kanıya ulaştığını bilmiyorum.
Host sağlayıcımız uyduruk değil Kodzer.net hosting hizmetleridir. Arada hatalar elbet çıkabilir bizim için asıl önemli olan bunları görmeden devam etmektir.
"Adam akıllı bir sağlayıcıya geçinde sorun kalmasın ortada" Merak etmeyin, VIP paralarını cebe atmak yerine host sağlayıcımıza 200 liraya yakın bir mebla ile sunucu kiralamaktayız. Bu rakama bakıp lütfen eleştirmeyiniz verilen para için en iyi işlemciler ile sunucumuzu donattık.
Kullandığımız parçalara rağmen lag olma sebebi 6 işlemcinin hepsinin 100% olmasıdır... Malum biraz çok eklenti ile başladık :) şu an değerler ayarlanmış bir kaç plugine ayar çekilmiştir lag olacağını düşünmüyorum.
Lag olması durumunda;
gizli_dost_4
ya bahaneleriniz çok şahane... sizden çok daha az para verip çok daha kaliteli sunucu hizmeti alan mc server yöneticileri var. bahane üstüne bahane yok oramız şöyle buramız böyle. hem bahane sunuyorsunuz hem de kendinizi övmekten çekinmiyorsunuz...... serveriniz yine kapalı ha.. giriş yapamıyoruz. büyük ihtimalle haberiniz de yok. şimdi gelip yok orası öyleydi, pluginlerimiz fazla cart curt.. verdiğim emeklerime yazık. oynamıyorum dandik serverinizde. durmadan saçma sapan laglarıınız var, mobları temizleyerek lagı giderdiğinizi sanıyorsunuz.. bu nasıl bir zihniyet? mob temizlenerek lag mı giderilirmiş? hayır üstelik mobları temizleyince lag da gitmiyor ama inatla mobları temizlemeye devam ediyorsunuz.. neyse dandik serverinizde başarılar. nickim: ALPBABA sabırsızlıkla dandik serveriniz banını bekliyorum.
edit: bana bi de skype adresini verme! daha öncede defalarca yazdım cevap vermedin. değil cevap vermek isteğimi kabul dahi etmedin. sadece sen de değil hepinize yolladım istek, biriniz cevap vermediniz. sorasak ilgi, adalet abidesisiniz...

Kakak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya bahaneleriniz çok şahane... sizden çok daha az para verip çok daha kaliteli sunucu hizmeti alan mc server yöneticileri var. bahane üstüne bahane yok oramız şöyle buramız böyle. hem bahane sunuyorsunuz hem de kendinizi övmekten çekinmiyorsunuz...... serveriniz yine kapalı ha.. giriş yapamıyoruz. büyük ihtimalle haberiniz de yok. şimdi gelip yok orası öyleydi, pluginlerimiz fazla cart curt.. verdiğim emeklerime yazık. oynamıyorum dandik serverinizde. durmadan saçma sapan laglarıınız var, mobları temizleyerek lagı giderdiğinizi sanıyorsunuz.. bu nasıl bir zihniyet? mob temizlenerek lag mı giderilirmiş? hayır üstelik mobları temizleyince lag da gitmiyor ama inatla mobları temizlemeye devam ediyorsunuz.. neyse dandik serverinizde başarılar. nickim: ALPBABA sabırsızlıkla dandik serveriniz banını bekliyorum.
edit: bana bi de skype adresini verme! daha öncede defalarca yazdım cevap vermedin. değil cevap vermek isteğimi kabul dahi etmedin. sadece sen de değil hepinize yolladım istek, biriniz cevap vermediniz. sorasak ilgi, adalet abidesisiniz...
Dediklerinin yarisina katiliyorum fakat elimizde birsey yok sunucuda hata yok cpu kullanımı yüzde yüze ulaştığından her bir saatte bir sunucu kapaniyor daha açilmiyor anlatabildim sanırim size bunu.Kullandığımiz makineyi en kısa zamanda değiştireceğiz bu konu hakkında özür dileriz.
Dilerseniz baş başa konuşabiliriz bu konu hakkında bana bir isteğiniz veya mesajiniz gelmedi herkese yollamissiniz ne hikmetse konuşmak isterseniz PM atmanız yeterli olacaktır.
Umut Atabay
Gereken güncellemeyi Gün ortasında yayımlayacağız takipte kalın.​

Son düzenleme: