Önemli bir bug var yardım!

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Bu resimde bugun yapılışı yazıyor nasıl kapata bilirim item kopyalıyorlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var...

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne yazı la bilir skript bilgim iyi değil

bugrakagan2003

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu kodu dene
Kod:
on drop:
cancel event
Boşluklar hata verebilir bunu .sk olarak kaydetip Skript in içindeki scripts klasörüne at

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Şu kodu dene
Kod:
on drop:
cancel event
Boşluklar hata verebilir bunu .sk olarak kaydetip Skript in içindeki scripts klasörüne at
Oha dedim kardeşim oyuncular bu yaptığın yüzünden yere item atamayacak?

Bu arada sorunun şu plugin PvP Logger gibi bir isme sahip pluginden kaynaklanıyor. Anti Log Combat galiba hatırlamıyorum bunu kaldırırsan sorun düzelir.

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oha dedim kardeşim oyuncular bu yaptığın yüzünden yere item atamayacak?

Bu arada sorunun şu plugin PvP Logger gibi bir isme sahip pluginden kaynaklanıyor. Anti Log Combat galiba hatırlamıyorum bunu kaldırırsan sorun düzelir.
Combatlog la griefprrvention pluginini de PvP sistemi var

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Combatlog la griefprrvention pluginini de PvP sistemi var
CombatLog yüzünden oluyor bu bug. Oyuncu dediğin gibi yapınca bu plugin oyuncuyu ölmüş sayıyor oyundan çıkınca ve ölüncede itemleri yere düşüyor ölmüş sayılıncada adamın çantasına itemler geliyor. Silersen bir sıkıntı olmaz.

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
CombatLog yüzünden oluyor bu bug. Oyuncu dediğin gibi yapınca bu plugin oyuncuyu ölmüş sayıyor oyundan çıkınca ve ölüncede itemleri yere düşüyor ölmüş sayılıncada adamın çantasına itemler geliyor. Silersen bir sıkıntı olmaz.
Deniyorum da combat logu dilince tam ölürken oyundan çıkarlar öylede kopyalarlar

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Griefpreventiondaki PvP sistemini nasıl kapatırım