Leolutanis
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Var zatenNocheatplus ı kullan
Başka yolu yokmuO zaman Authme maximum ip yi 1 e düşür sonra bulduğun yan hesapları banla
on drop:
cancel event
Bi deniyimŞu kodu dene
Boşluklar hata verebilir bunu .sk olarak kaydetip Skript in içindeki scripts klasörüne atKod:on drop: cancel event
Oha dedim kardeşim oyuncular bu yaptığın yüzünden yere item atamayacak?Şu kodu dene
Boşluklar hata verebilir bunu .sk olarak kaydetip Skript in içindeki scripts klasörüne atKod:on drop: cancel event
Combatlog la griefprrvention pluginini de PvP sistemi varOha dedim kardeşim oyuncular bu yaptığın yüzünden yere item atamayacak?
Bu arada sorunun şu plugin PvP Logger gibi bir isme sahip pluginden kaynaklanıyor. Anti Log Combat galiba hatırlamıyorum bunu kaldırırsan sorun düzelir.
CombatLog yüzünden oluyor bu bug. Oyuncu dediğin gibi yapınca bu plugin oyuncuyu ölmüş sayıyor oyundan çıkınca ve ölüncede itemleri yere düşüyor ölmüş sayılıncada adamın çantasına itemler geliyor. Silersen bir sıkıntı olmaz.Combatlog la griefprrvention pluginini de PvP sistemi var
Deniyorum da combat logu dilince tam ölürken oyundan çıkarlar öylede kopyalarlarCombatLog yüzünden oluyor bu bug. Oyuncu dediğin gibi yapınca bu plugin oyuncuyu ölmüş sayıyor oyundan çıkınca ve ölüncede itemleri yere düşüyor ölmüş sayılıncada adamın çantasına itemler geliyor. Silersen bir sıkıntı olmaz.
Griefpreventiondaki PvP sistemini nasıl kapatırımCombatLog yüzünden oluyor bu bug. Oyuncu dediğin gibi yapınca bu plugin oyuncuyu ölmüş sayıyor oyundan çıkınca ve ölüncede itemleri yere düşüyor ölmüş sayılıncada adamın çantasına itemler geliyor. Silersen bir sıkıntı olmaz.
Onun hakkında bir bilgim yok.Griefpreventiondaki PvP sistemini nasıl kapatırım