Önemli Bir Konu

AhmetDinc

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
öncelikle bir ekibin 3d yapcagını duydum öncedende 3d yapıyordu fakat şimdi hem artık bir iteme gerek duymuyor yeterki texture olsun ve textureyi takması için envantere gerek duymuyor kafaya veya sol ele veya sağ ele takmıyor animasyon (mcnin animasyonu) yani shift felan basınca veya kafanı yukarı dogru çıkarınca yukarı doğru gitmiyor sağa sola gidebiliyor (3d item) bunu nasıl yaptıklarını öğrenmek istiyorum en fazla 13 3d aynı anda giyebiliyor

Son düzenleme:

AhmetDinc

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle bir şeyi duymamıştım. Grubun adını versen biliyorsan, veya bir link ya da araştırmamız için bir ipucu. Onun dışında yardım edemiyorum kusura bakma.
13 item yapabiliyor max yani 13 farklı şeyi kafana giymiş gibi giyebiliyosun fakat kafanda değil envanterinde değil yaptıgı bir çalışma adını veremem veya herhangi bir yazısını ama bir anime yapma ekibi diyebilirim yaptıkları anime ise naruto

Son düzenleme:

CanerBeyPvo

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba.Öncelikle iyi günler dilerim.Ben bu ekibin adminlerinden biriyim.Beni zaten tanıyorsun.Bizim yaptığımız şeyleri çalmaya çalışmazsan sevinirim.Ne kadar uğraşsanda onu bulamazsın. Ufak bir şansın var o kadar başarılar dilerim. İyi forumlar :)

AhmetDinc

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
merak etmeyin buldum ve paylaşıcam bu yanındaki entitylerle alakalı böyle hayvan zombi felan yanınıza kendinize özel zombi felan yani saldırmıyor etmiyor her tick yanına çağırıp 1 block içindeki entitylerden birine kafasına giydiriyor bu 3d itemi ve sizin üzerindeymiş gibi gözüküyor büyük ihtimal benim bu yorumu paylaşmama izin vermezler fakat ben bunu kendim buldum o yüzden onları takmamak en iyisi eğer onlar kendileri söyleselerdiki söylemediler o yüzden burda bu postun olması onlarla alakasız onlarla ilgili hiçbir yazı felan almadım daha doğrusu alamadım eğer bu şekilde yapmamışlarsa bile bu şekilde yapılabilir konu kilit teşekkürler