tşkr ederim aestos bir de bana bir plugin yükleme sayfası sölermisin link atma cezası vrevet yüklenir bunun için bukkit servere ihtiyacın olcak plugin adlı klasöre konulcak
çok tşkr yardımların için serverimde op olmak istersen gelAL KARDEŞ.
LİNK:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ine bir soru sorcam bukkit serveri kurdum açılıyo ama admin olamıyorum admin nasıl oluncak /op komutuyla olmuyor ip:25.67.184.235tamam server ip varsa ver geleyim
Türkçe pluginler, anlatım ve tanıtım istiyorsan imzamı inceleyebilirsin.
serverin klasörünü aç orada ops.txt diye bir klasör varr orada ismini yaz olur![]()
serverime gelcenmi ipi verdimserverin klasörünü aç orada ops.txt diye bir klasör varr orada ismini yaz olur![]()
benim yine olmadı kendi bukkit serverime girmek için hamachideki gibi minecraft server vb bi dosya açmam gerekiyo mu ben doğrudan oyuna giriyom da yani ilk yüklediğimizdeki bat dosyası var onu açmam gerekiyo muveya bukkit konsoluna op yaz boşluk bırak kullanıcı adını yaz | örnek : op caglaris![]()
bende .txt yazmıyo sadece ops yazıyo yıklıyom ismimi yazıyom olmuyo bi de bende bu kadar fazla dosya yok
bende
bende .txt yazmıyo sadece ops yazıyo yıklıyom ismimi yazıyom olmuyo bi de bende bu kadar fazla dosya yok
windows 7 görsel ayarlardan performans a mı ayarladın yoksa cidden Win95 mi kullanıyon :sırıtmak: