Önemli Duyuru - Bir Süre Yokum

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo-

5 dkka sonra.
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gidiyorum diye konu açmayın bi gidin yav biz seni merek etmiyoz şu an nerdesin diye sürekli seni takip etmiyoruz egonuza yenilip böyle videolar yapmayın

UmutYıldızYT

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gidiyorum diye konu açmayın bi gidin yav biz seni merek etmiyoz şu an nerdesin diye sürekli seni takip etmiyoruz egonuza yenilip böyle videolar yapmayın
Dostum Sorunun Nedir Senin ?
Bu Forumda Takipçilerim Mevcut Onlar İçin Hazırladım.
Seni İlgilendirmiyorsa Konuya Girmene Gerek Yok.

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim izleyicilerimin FBI CIA olmasına gerek yok hepsi benim için ayrı bir değerli.Onlar için bir duyuru hazırlamak istedim.
Bundan Sanane ?
Bundan sana ne diye cevap yazıyorsun fakat bunu formda paylaştığını unutuyorsun madem başkalarının seni eleştirmesine katlanamıyorsan veya doğru dürüst cevap veremiyorsan çekme video kardeşim neyse uzatmıyacağım zaten yeni banım kalktı bir daha ban yemek istemiyorum

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sahte Zorin;
Nooooooo :( :( :(
Gerçek Zori;
Minecraft'ını oynamaya devam eder.

UmutYıldızYT

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bundan sana ne diye cevap yazıyorsun fakat bunu formda paylaştığını unutuyorsun madem başkalarının seni eleştirmesine katlanamıyorsan veya doğru dürüst cevap veremiyorsan çekme video kardeşim neyse uzatmıyacağım zaten yeni banım kalktı bir daha ban yemek istemiyorum
Başkalarının beni eleştirmesine katlanabiliyorum.Senin yaptığın eleştiri değil ki..

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
benim yaptığım bana göre eleştiri sana göre neyse bilmem uzatmıyacağım aramız bozulmasın.
Ben şahsen kendisinin takipçisiyim ve böyke bir video gayet gerekli. Sonuçta adam burada spam da yapmamış kural da çiğnememiş konu açıp veda etmiş senin konuya "eleştirimsi" yumruklarınla dalman emin ol ki onun yaptığından çok daha yalnış. Sen böyle bir konu açılmasını istemiyorsun ama ben istiyorum. Sen istemiyorsun diye adam video çekmeyecek diye bir kural yok. Bu tarz konuları suistimal edeceğinize kendi yanlışlarınızı düzeltin.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Yoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo-

5 dkka sonra.
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi

5 dkka sonra.