(Önemli) [ISTEK]en çok istedigim plugin gir bak :) yapan veya bulan soylesin

kelle19

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam Arkadaşlar Ben Bir plugin istiyorum .

İstedigim plugin mesela itemlerin kirilmasini ayarlama (durabilitisini) mesela elmas kazma ile galiba 1500 blok kazınca kırılıyor ama taş kazma ile 100 blok kazinca ben taş kazmayida bu sekilde yapmak istiyorum sadece elmas kullanilmasin diyer setler aletlerde kullanilsin.

Yapabilcek lutven erinmesin yapsin cok istiyorum
Not: (Skript de olabilir ama plugini olursa çok guzel olur.)
Cevap yazan herkeze teşekkürler
[DOUBLEPOST=1439250709,1439250518][/DOUBLEPOST]@Centeglassered senin yapacagina inaniyorum yapabilirmisin ?

kelle19

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
bak yani hani altın zırhlar cabuk kırılıyor bir komut yapıp bunların kırılma sürelerini 1500 ve daha fazla yapmak istiyorum sadece kazma deil butun aletler demir elmas vb[DOUBLEPOST=1439295693,1439295633][/DOUBLEPOST]Yani Bu Şekilde Sadece Elmas Set Kullanılmayacak Altın Sette güçlü olacagı için onuda kullandırtacam
ve özellikle deri setleri renk renk deri setler elmas set gücünde gibi yani :D

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bak yani hani altın zırhlar cabuk kırılıyor bir komut yapıp bunların kırılma sürelerini 1500 ve daha fazla yapmak istiyorum sadece kazma deil butun aletler demir elmas vb[DOUBLEPOST=1439295693,1439295633][/DOUBLEPOST]Yani Bu Şekilde Sadece Elmas Set Kullanılmayacak Altın Sette güçlü olacagı için onuda kullandırtacam
ve özellikle deri setleri renk renk deri setler elmas set gücünde gibi yani :D
Yapılabilir. Fakat senin düşündüğün gibi olmaz. Yani tam olarak istediğin için mod yapılır. Eklenti olarak adama üzerindekini kırdıkça yenisini verirsin. şu an uğraşamam ama boş vaktimde denerim.

kelle19

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
yani tam dedigim olmaz demi
[DOUBLEPOST=1439296812,1439296762][/DOUBLEPOST]kırdıkca yenisini verirse darbe5 le adam vurup kırar zaten kırıldıgı anda 1 tane vursa ölmezmi ? yenisini takana kadar ölür bence

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
@Centeglassered doğru söylemiş. Minecraft'ta item dayanıklılığı istemci (client) bazlı olduğu için sunucu tarafından belli bir tür paket gönderilmediği sürece o itemler kırılmaya mahkumdur, kırılacaktır. Bunu engellemek için bir kaç yöntem vardır;
1- for döngüsü ile tüm oyuncuları çeker, mevcut donanımlarını itemstacka alır baştan verirsin, anlık bir işlem olduğundan ölmez,
2- Item kırılır kırılmaz yenisini verirsin, bu da anlık işlemdir.
Bu türden bir kaç yöntem vardır, istenilen şey hiç kırılmaması ise, bu ancak client düzenlenerek, mod yazılarak yapılabilir.

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
AttributeModifiers'a baktım da orada da yokmuş bununla ilgili bir şey. En iyisi adamlara beleş kırılmazlık X ver. Bir tuş yok. Komut bloğuna bağla.
Gireceğin komut:
Kod:
/enchant @p 34 10
Bu geliştirilebilir her eşyada işe yarar.[DOUBLEPOST=1439299252,1439299220][/DOUBLEPOST]Burada 34 kırılmazlık demek. 10 ise seviyesi