Önemli konu. | Emek Hırsızlığı | Okunmasını rica ediyorum.

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Geçmiş olsun hocam, yedek alman herşeyi değiştirmiş. Başarılar dilerim, bunu yapan kişi/kişileri de kınıyorum.

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence hacklendiğin için yakınmak yerine nasıl hacklendim diye düşünmelisin, sunucun nitrado olsaydı hacklenme orani %0.0000001 falan olurdu heralde
Sağlayıcı olarak nitrado kullanıyordum. Başta fiyatı ve yakın zamanda yaşadığım olay nedeniyle kısa zamanda host değiştirmeyi düşünüyordum. Artık bütün "?" işaretlerim gitti..
Geçmiş olsun. Kullandığınız bilişimin yetkilileri girmiş olabilir mi ? (Teoridir!)
O kadar kalitesiz olduğunu düşünmüyorum.
Yetkililer kimsenin sunucusuna ihlal harici, zevk için gir(e)mez.
Daha önce olmuş sanıyorum ki uzun süre boyunca karalama videosu youtube de yer aldı, Nitrado yazdığınızda ilk video olarak o şikayet içeriği çıkıyordu..
Ama bu sefer nitrado arkadaşın cebini hackleyeceklerdi.
Nitrado :( Verdiği hizmetten memnun, fiyatlandırmasından şikayetçiyim.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sağlayıcı olarak nitrado kullanıyordum. Başta fiyatı ve yakın zamanda yaşadığım olay nedeniyle kısa zamanda host değiştirmeyi düşünüyordum. Artık bütün "?" işaretlerim gitti..

O kadar kalitesiz olduğunu düşünmüyorum.

Daha önce olmuş sanıyorum ki uzun süre boyunca karalama videosu youtube de yer aldı, Nitrado yazdığınızda ilk video olarak o şikayet içeriği çıkıyordu..

Nitrado :( Verdiği hizmetten memnun, fiyatlandırmasından şikayetçiyim.
Hangi hosting'i kullanıyorsun?

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hangi hosting'i kullanıyorsun?
Nitrado | Yaklaşık birkaç yıl kullandım. Ek olarak bu olay zamanında da hala kullanıyordum. Fakat şu anda Nitrado da beni tutan hiçbir şey yok.

Dikkat >
bu konu hosting karalama konusu değildir. Kullandığım " Nitrado " hostinginde fiyatlandırma dışında hiçbir problem yok. Lütfen konu başka yerlere gitmesin.

Cardinal41

Ahanda Peynir
Emekli
En iyi cevaplar
3
Öncelikle geçmiş olsun. Olaydan önce yedek almanız sizin açınızdan çok iyi olmuş. Ve o silen kişiye gelecek olursak da silmeden önce kendisine almamış olabilirde. Ama kendisine almış olsa bile buraya çıkıp itiraf edeceğini sanmıyorum. Çünkü çok fazla yoruma maruz kalacaktır. Fakat eklentilerinizi alıpta yeni bir sunucu olarak ortaya çıkarsa bile yine çok fazla kötü yoruma maruz kalacak. Yani sonuç olarak taklitler aslını yüceltir.

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Banada öyle geliyor, yeniden açarlarsa oyuncu kitlen buna karşı çıkacaktır, ve her ne kadar doğru olmasa da "Ana bacı" gireceklerdir o sunucunun sahibine. Elbet küçük yaşlı kurucumuz da banlamakla yeltenicek.

KeremWho

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Bir bilişim sistemindeki verileri bozan, yok eden, değiştiren veya erişilmez kılan, sisteme veri yerleştiren, var olan verileri başka bir yere gönderen kişi, altı aydan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır." Türk ceza kanunu 244. Maddesidir. Araştırabilirsiniz ...

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
"Bir bilişim sistemindeki verileri bozan, yok eden, değiştiren veya erişilmez kılan, sisteme veri yerleştiren, var olan verileri başka bir yere gönderen kişi, altı aydan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır." Türk ceza kanunu 244. Maddesidir. Araştırabilirsiniz ...

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaş nanayı yerdi tabii devlet kayda alırsa...