Önemli OKUMADAN GEÇME !

• Konuyu başlatan WitherMan
  • Başlangıç tarihi

Yapalım Mı ?

• Yapın.

Kullanılan: 10 71.4%
  • Kararsızım. :(

Kullanılan: 3 21.4%
  • Yapmayın.

Kullanılan: 1 7.1%

• Kullanılan toplam oy
    14
W

WitherMan

Ziyaretçi
----------------------------------------------------------- PROJE İPTAL EDİLMİŞTİR --------------------------------------------------

NOT : PROJE İPTAL EDİLDİ AMA EN GÜZEL HİKAYELER SEÇİLİP SİTEYE KOYULACAKTIR.

SİTE :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Moderatör tarafından düzenlendi:
W

WitherMan

Ziyaretçi
Kitap için dağıtım merkezlerini blirliyoruz. Bilgi veririm. İşin en zoru telif haklarına girmesin diye NOTCH'dan izin almak.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
He he alırsınız notçdan alırsınız isim he alırsınız .s.

Şaka bir yana iyi fikir.

W

WitherMan

Ziyaretçi
Evet gerekli. Neden ? Telif hakkına girer bu bir. İkincisi bunu tam olarak bilmiyorum ama araştırıyorum : Notch Minecraft'ın sadece crackine izin verdi ben böyle biliyorum eyer izin almadan yaparsak mahkemeye bile verirler. Tam doğru değil ama araştırıyorum. Hani MC'ye girerken tek oyuncu cift oyuncu ekranında sağ altta COPYRİGHT MOJANG yazısı var benim tahminimce o ' Minecraft Tüm Hakları Saklıdır. ' gibi bir şey.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet gerekli. Neden ? Telif hakkına girer bu bir. İkincisi bunu tam olarak bilmiyorum ama araştırıyorum : Notch Minecraft'ın sadece crackine izin verdi ben böyle biliyorum eyer izin almadan yaparsak mahkemeye bile verirler. Tam doğru değil ama araştırıyorum. Hani MC'ye girerken tek oyuncu cift oyuncu ekranında sağ altta COPYRİGHT MOJANG yazısı var benim tahminimce o ' Minecraft Tüm Hakları Saklıdır. ' gibi bir şey.
_Jeb ten isteyiniz
Notch artık Minecraftla ilgilenmiyor!

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Güzel fikire benziyor fakat en az 60-40 sayfalık bir hikayeyi kim yazacak? Onun yerine fıkralar kitabı gibi güzel hikayeleri toplayabilirsiniz. Eğer uzun ve güzel hikaye yazabilecek biri varsa bu fikir de gayet güzel destekliyorum.

W

WitherMan

Ziyaretçi
Konu güncellendi...
Tekrar okumanızı tavsiye ederim.