Önemli Skritler

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Zaten yazdığım koda bakarsan send ' li kod bakmadın galiba.[DOUBLEPOST=1410205468,1410205365][/DOUBLEPOST]
loop all player var bütün oyunculara gönderiyor.
Pardon. Ben arkadaşla karıştırmışım.[DOUBLEPOST=1410205618][/DOUBLEPOST]
Mantıken Konsol Bir Oyuncu Değil ve Loop Sadece Oyuncular Üstünde Yada (Anladınız İşte) etki eder Ve Send de Herkeze Ayrı Ayrı Aynı Mesajı Yolluyoruz Broadcast Chate Yolluyoruz Direk
Hayır. Broadcast ile konsola da gidiyor. Bizzat gördüm. loop-player[DOUBLEPOST=1410205649][/DOUBLEPOST]
Bütün Oyunculara Ayrı Ayrı Ama Console a Göndermiyor
Biz de konsola göndermesini istemiyoruz zaten. Konsolun ekranını niye temizlesin?
Duyurular da bence konsolda çıkmasın kirlilik olur.

bugrakagan2003

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır. Broadcast ile konsola da gidiyor. Bizzat gördüm. loop-player[DOUBLEPOST=1410205649][/DOUBLEPOST]
Biz de konsola göndermesini istemiyoruz zaten. Konsolun ekranını niye temizlesin?
Ekranını Temizlemiyo /duyuru Komutunda Yazan Mesajı Yolluyor

korkugunu

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok haklısın gereksiz yere console ' de çıkması çok gereksiz direk herkeze atması daha mantıklı.

CleverMC

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mesajları tek tek okudum bişi anlamadım :S biri adam akıllı anlatsın ne istiyonuz :D

SafaAltugTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
:D[DOUBLEPOST=1410207797,1410207679][/DOUBLEPOST]Send ile svde lag oluşmazmı bide beim sv spigot banladığım kişi adi ahmet Ahmet yazip girebiliyor svye banlı kisiyede pardon çektiğim halde banı açılmıyor