(Önemli) TamPlugin şeysi.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba. Üzerinde çalıştığımız scammos gora serveri için düşündüğüm TamPlugin adında bir proje vardı. Küçük bir kısmını bitirdim. Fakat server projesi buildlerimiz kötü olması nedeniyle iptal edildi.

Bu tamplugin giriş yapmaktan değişik zırhlara ve takım pluginine kadar çok geniş bir kapsama alanına sahip olacak. (Şu anda sadece farklı giriş, şikayet, mesaj beğeni, hızlı mute ve takım parçalarının birazını yaptım.)

Amacım onlarca gereksiz plugin yerine sadece bizim için gerekli şeylerin bulunduğu kişiye özel şekilde düzenlenmiş bir plugin yapmak. Diğer gerekli pluginlerdeki önemli kısımların benzeri veya daha geliştirilmişi tamplugin de bulunacak. Fakat gereksiz kısımları bulunmayacak. Farklı ve değişik (Örneğin taretler, Çok farklı ws sistemi, meydan savaşları,demirci npc'ler vb.) özellikler bulunacak.

Ama konunun asıl amacı bunu tanıtmak değil. Bunu tamamlarsam kişiye özel düzenleyip satmayı düşünüyorum. Fiyat olarak 20-30 tl düşünüyorum. Sizce satılır mı ? yoksa elimde mi kalır?[DOUBLEPOST=1428937983,1428937801][/DOUBLEPOST]Edit: Farklı fikirleriniz varsa aktarabilirsiniz.

Ardart

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence elinde kalır. Bazı kişiler alabilir ama "Ne gerek var 30 tl vermeye,ben o paraya Java öğrenirim" diyen insanlar olabilir belki. Zaten Türkiyede pek fazla değişik "lazer ışını"'na benzer şeylere merak yok.

Intra

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Elinde kalır. Yabancılara satacaksan yada 1 kişiye özel satacaksan farklı olabilir ama.