Önemli !!!

BLackDiamonD

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben arkadaşlarla beraber küçük bi sw açmak istemiştim ilk başta işler iyi gidiyodu pluginler mükemmel çalışıyodu fakat arkadaşlar pluginlerle uğraşmışlar türkçe olsun diye başka pluginler yüklemişler pluginlerin yedeğini almamıştım :S hepsi gitti çoğunu düzelttim ama birkaç tane sorun kaldı onlarıda siz yardım ederseniz düzeltecez inşallah.
Öncelikle şöyle bir sorun var
Too many itemsten eşya lıcam ve şöyle bir yazı çıkıyor
123.png

Bu sorunun dışında birde şöyle bir şey var

Normal bir oyuncu warplara gitmek istediğinde
1.png

Böyle bir yazı çıkıyor ve ışınlanamıyor

Bu pek sorun sayılmaz ama yinede yazayım dedim oyuncular oyuna kayıt olmadan önce belirli bir yerde başlıyor bu yeri nasıl ayarlayabilirim ( Spawndan bahsetmiyorum )

Bu sorunların nedenini bilen varsa lütfen yardım edebilirmi

Şimdiden teşekkür ederim...

BLackDiamonD

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar warp sorununu çözdüm ama şu too many itemsi bi düzeltemedim koskoca forumda cevap verecek 1 kişi bile yokmu ya ?

ByTaha

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sorunun biliyorum ama bende düzeltemedim sorun şu yandan enchantli itemlar aliyosun enchant basilmiş halde enchant basilmayanlari alamazsin ayrica default olarak kilic kazma flnda devre disi ama zirh alabilirsin çözümü bulursan banda söyle

BLackDiamonD

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sorun essentials dosyasinin içindeki worth dosyasinda sendede ayni sorun varsa essentialsi güncellemeni tavsiye ederim..