birincisi voltz mod değil.Voltz öneririm, 2 ay aralıksız oynamıştım o modu![]()
Seninkini kullanıyorum da daha farklı istiyorum mesela hani makineler falan var ya onun daha kolay öğrenilebilenihttps://forum.gamer.com.tr/index.php?threads/229173/
Yaptığım mod paketini kullanabilirsiniçinde gerçekçi ve eğlenceli modlar var."LordT mod paketi"
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Kolay mı bari? Benim kafa bu fazla uğraş gerektiren modlara pek basmıyorVoltz öneririm, 2 ay aralıksız oynamıştım o modu![]()
Terrafirmacraft'ı pek sevemedim ben daha çok böyle ne biliyim makine yapayım falan istiyorum ama öyle fazla zorlamasınbirincisi voltz mod değil.
ikincisi mod olarak terrafirmacraft oynayabilirsin.
genelde uzun sürer ve düzgün oynarsan sürükleyicidir.
minecraft survival'ına yeni bir izlenim katmıştır benim açımdan.
Ahhh....Technich launcherdakiler mod a girmiyormu ? ( Voltz mod değilse ne )
yani yanlışlıklardan bahsediyorumÇok bir fark olduğunu sanmam ama saol![]()
Yav bana farketmez zaman geçirtsin yeter modmuş modpaket bana göre hepsi aynı #DÜZMANTIKHAYATKURTARIRAhhh....
Voltz,tekkit,blood'n bones vb. gibi şeyler modpaketidir.
2 veya daha fazla mod içerenlere modpaketi,sadece 1 mod içerenede mod denir.
mod önerin derseniz modun ismi,modpaketi önerin derseniz modpaketinin ismi söylenir.
aralarında çok fazla fark var güven bana.
ama şöyle bir olay var:Yav bana farketmez zaman geçirtsin yeter modmuş modpaket bana göre hepsi aynı #DÜZMANTIKHAYATKURTARIR
Benim Ram 2 gb böyle makinali mı monster öyle ise oynarımama şöyle bir olay var:
rami 2gb olan adam mod önerin deyince sen (örnek) ftb modpaketinden monster dersen adam "çüşş" der.
bu arada ftb'den monster oynamadıysan öneririm.
teknik istiyorsan ftb tech lite 3 var 1.7.10,olmazsa ftb tech lite 2 var 1.6.4
zor istiyorsan blood'n bones fln.
makinalı da oyun en az 1,75 gb ram istiyor.Benim Ram 2 gb böyle makinali mı monster öyle ise oynarım
Tamam oynucam haydi gazam mubarek olsunmakinalı da oyun en az 1,75 gb ram istiyor.
çok oynarsın D:
2 gb ram varsa ftb tech lite 3 veya 2 oyna önerimdir.
''MAKİNE''Yogbox*