Öneri İstiyorum

Ufuk5454

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Survival Server Kuracağım . Sizce En Uygun Sürüm Hangisi Olur ? 1.8 Tutmaz diyorlar 1.7 ninde bugları çok yardım!

Spigot 1.8.7 (1.8.x)

Spigot 1.7.10

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 8 x
bilgisayarları çok zorlamayacak pluginler yüklemeni öneririm 1.8 1.7 ye göre daha çok kasıyor

Ufuk5454

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana tavsiyem 1.8 ama sen açma derim sen kapatıp açarsın yine -.-
Edit:
Tartışmaya yaratmak için yazmadım, sadece bir yorum.
sana sormadım zaten O.o Verdiğin cevap için teşekkürler[DOUBLEPOST=1437932376,1437932304][/DOUBLEPOST]
1 8 x
bilgisayarları çok zorlamayacak pluginler yüklemeni öneririm 1.8 1.7 ye göre daha çok kasıyor
Normal 1.7 Pluginlerinin güncel halleri işte ama çok edit yaptım NPC ye özel görevler yaptım daha bir sürü özel eventler full emek :D marketsiz

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
ne zaman 1.8 sunucuya geçeceksiniz??
1.9 geliyor farkındamsnz? eula 1.7 dede var neyin kafasındasınız diye sormak istiorm 1.7 sunucu sahipleri..

1.8 aç sen .. güzel bir sunucu acıp 2-3 ay dayanırsan tutabilir.. sabır işi ..

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Eğer tutmasını istiyorsan lapisli fekşın açman gerek birde vip üyelere p498798765798 set vermen gerekiyor yoksa sunucu tutmaz.

CaptainBRO

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
En temiznden 1.7 açmanı öneririm çok bug var demissin o bugların birçoğu pl ile kapatılabiliyor. Zaten Türkiye'de 1.8de oynuyan kişilerin sayısı çok nadir gerçekten (pre sunucular haricinde). Tutması içinde fekşın serverine lapis koyacaksın oyunu her türlü nasıl kolay yaparsan o kadar çok oyuncu çekersin :D misal mineturk. Bizim türkler hep rahata alışık hiç gördünüzmü gavur emek fekşın serverlarında türk ? şahsen ben hiç görmedim. Zaten Türkiye'nin faction anlayışı çok yanlışta hadi neyse.