[ÖNERİ]Plugin Paketi>>Iceri Gir

Archtuarek

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Selamün Aleyküm Arkadaslar;
Kendi Plugin Paketimi Yapmayi Dusunuyorum.Paket Survival Sunucu İçin,Sürüm 1.8.X Olacak.Önerdiğiniz İslemler, Püf Noktalar Dikkat Etmem Gereken Yerler Var Mi ?
Konu Yeri Yanlissa Kusura Bakmayin.

BuraK4850

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Aleyküm Selam,

Pakette İlginç Şeyler Bulundurabilirsin.Mesela Her 3 Saatte Bir 900 TL Para Veren Bir Plugin Barındırabilirsin.

Neden mi? Çünkü Oyuncular Bu Sistemle Serverde Aktif Olucak,Aktiflik Oluncada Diğer Oyuncular Girip Merak Edicek Onlarda Öğrenmiş Olucak Onlarda Kalıcı Olucak
Yararları; Server Online'nin Artması

Vip'lerin Çeşitliliğini Arttırabilirsin.

Örnek VİP: İsmi Madenci VIP Özelliği: Demir,Altın,Lapis Gibi Madenleri Daha Kolay Buldurabilecek Bir VIP

Bunun Gibi Çeşitli Şeyler Barındırabilirsin

------------------------------------------------------------------------------
İyi Forumlar
VampierTR

Archtuarek

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Olabildiğince Npc Kullanmaya Çalış Onlarla Takas Etme Vb .olsun..
Tesekkürler.Onerinizi Dikkate Alarak Devam Edicem.

Öncelikle Aleyküm Selam,

Pakette İlginç Şeyler Bulundurabilirsin.Mesela Her 3 Saatte Bir 900 TL Para Veren Bir Plugin Barındırabilirsin.

Neden mi? Çünkü Oyuncular Bu Sistemle Serverde Aktif Olucak,Aktiflik Oluncada Diğer Oyuncular Girip Merak Edicek Onlarda Öğrenmiş Olucak Onlarda Kalıcı Olucak
Yararları; Server Online'nin Artması

Vip'lerin Çeşitliliğini Arttırabilirsin.

Örnek VİP: İsmi Madenci VIP Özelliği: Demir,Altın,Lapis Gibi Madenleri Daha Kolay Buldurabilecek Bir VIP

Bunun Gibi Çeşitli Şeyler Barındırabilirsin

------------------------------------------------------------------------------
İyi Forumlar
VampierTR
Öncelikle Teşekkur Ederim.Dedikleriniz Zaten Kafamda Vardi Fakat VIP İle İlgili Dediginizi Anlamadim.

BuraK4850

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tesekkürler.Onerinizi Dikkate Alarak Devam Edicem.

Öncelikle Teşekkur Ederim.Dedikleriniz Zaten Kafamda Vardi Fakat VIP İle İlgili Dediginizi Anlamadim.
Şöyle Madenci VIP Var Diyelim Özelliği Diğer Oyuncular Gibi Aramakla Yetinmeyip Daha Kolay Bulacak Yani Kısacası Eliyle Koyup Bulmak Deyimi Yer Alıyor Burda :)