ramim 8gb gerek varmıdır acabaMaouse Klavye Yada Ram Almanı Öneririm
Şuanki teknolojiye göre Ram'ın gayet iyi, ne mouse ne de klavye almanı önermem. Kesinlikle ekran kartını, işlemcin kötüyse işlemcinide geliştirmeni öneririm. Eğer tüm donanımların iyiyse ve beklediğin performansı alamıyorsan kasa içini temizlet veya anakartını yenile.ramim 8gb gerek varmıdır acaba
şu an için gerek yokmuş Ram iyi,aslında bunu bize sorman bile yanlış bilgisayarının,performansını olumsuz etkileyen bir donanım varsa onu yenile veya yükselt bu kadar basit.ramim 8gb gerek varmıdır acaba
kasamı beyenmiyoruz zalmaz z5 kullanıyorum ve yanı cam olan bir kasa istiyorum + monitorum çok küçük ve 720p +ssd bile yokşu an için gerek yokmuş Ram iyi,aslında bunu bize sorman bile yanlış bilgisayarının,performansını olumsuz etkileyen bir donanım varsa onu yenile veya yükselt bu kadar basit.
z3 plus alkasamı beyenmiyoruz zalmaz z5 kullanıyorum ve yanı cam olan bir kasa istiyorum + monitorum çok küçük ve 720p +ssd bile yok
Ha ha ne güldüm yausb soğutucu
Hiç gerek yok benceramim 8gb gerek varmıdır acaba
bu bütçeyle işlemci alamam ama i5 4690k var yeterli bir işlemci zatenİşlemci de alabilirsin önerim intel core i7
Usb soğutucu al bence en temizi Yaz yaz serinlersinbu bütçeyle işlemci alamam ama i5 4690k var yeterli bir işlemci zaten