Önerilerinizi bekliyorum ...

Stad Güzel Mi ?

• Evet

Kullanılan: 1 16.7%
  • Hayır

Kullanılan: 5 83.3%

• Kullanılan toplam oy
    6

ademirbas17

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
:creeper:Arkadaşlar bugün sizlere yapıyor olduğum stadı göstereceğim öneri ve yorumlarınızı bekliyorum.:creeper:

+CREEPER STORE
+OTOPARK
+ÇATI
+ŞERİTLİ ÇİM (YARISI BİTTİ)
+TESİSLER (ANTRENMAN ALANI VB.)

NOT!!!!!= ARKADAŞLAR GECELERİ STAD AYDINLANMIYOR YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ ?

Biter bitmez save dosyasını yollarım İNŞALLAH.

LaxMean

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Taraftarların stadını pek beğenmedim.Saha ise tamamlanınca iyi durucak gibi duruyor.Projen tamamen bittiğinde göz atmalıyım , sonunu merak ediyorum.
Not : Fotoğrafları elinden geldiğince far ile çekmeye çalış beyaz sis pek hoş durmamış.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Beğen(e)medim. Çok basit bir çalışma oluyor :)

LT18i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Saat ekle skor tabelası ekle hatta bunu stadın tavanını yapıp orya asılı gibi gösterebilirsin.. Yeşil yapmasaydın keşke sraları biraz yapmacık durmuş..

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Sizce tribünleri nasıl yapmalıyım ?
Genişlikleri 2 blok yapıp, koltuk ekleyebilrsin. İki tane yarım bloğu aralarında bir blok boşluk olacak şekilde yerleştir ortalarına da renkli bir halı koy bence :) Sonra glowstoneleri açıkta bırakma en kötü üzerlerini halıyla kapatmaya çalış. Stadın dışı öyle olmayacak değil mi bu arada? Kapatılmalı çünkü. Ama düz bir şekilde değil. Ayrıntılar ekleyerek kapat :)

ademirbas17

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Genişlikleri 2 blok yapıp, koltuk ekleyebilrsin. İki tane yarım bloğu aralarında bir blok boşluk olacak şekilde yerleştir ortalarına da renkli bir halı koy bence :) Sonra glowstoneleri açıkta bırakma en kötü üzerlerini halıyla kapatmaya çalış. Stadın dışı öyle olmayacak değil mi bu arada? Kapatılmalı çünkü. Ama düz bir şekilde değil. Ayrıntılar ekleyerek kapat :)

Sağol.Stadın etrafını tamamen kapatacağım.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Çok Basit Olmuş Ayrıca Elinle Uğraşıcağına /walls çek daha iyi :D

Epıc

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi Otopark falan filan traş :) Stadyum %19,5 i yapılmıs atmısın herkes basit der tabi :D