Önlemlere rağmen sunucuya botlar giriyor.

BerkantEserTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu Skripti Kullanıyorum Ancak Halada Bot Giriyor.
Kod:
on connect:
    if {safewall::%player%} is not set:
        if player doesn't have permission "antibot.giris":
            kick the player because "&c[Safe-Wall] &7Bot olup olmadığını kontrol etmeliyiz. Tekrar girer misin ?"
            wait 0.3 second
            set {safewall::%player%} to 1
            stop
on quit:
    delete {safewall::%player%}
on skript start:
    delete {safewall}
AntiJoinBot Kullanıyordum Ancak Halada Bot Giriyordu Bunu Denedim Halada Bot Giriyor Yardım Ederseniz Sevinirim :)

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Ciddi ciddi bu skript'i çoğu sunucu kullanıyor.
Java'nın 1 milisaniye'de yaptığı şeyi Skript 1 saniyede yapıyor.
Kendi sunucumda bot atmayı denediğimde giriş event'inde bütün bağlantıları engellesem (e.disallow) dahi birkaç (100-200) bot girebiliyor.
Bu skript'i kullanan sunucularda denediğimde server otomatik kapanıyor.

BerkantEserTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ciddi ciddi bu skript'i çoğu sunucu kullanıyor.
Java'nın 1 milisaniye'de yaptığı şeyi Skript 1 saniyede yapıyor.
Kendi sunucumda bot atmayı denediğimde giriş event'inde bütün bağlantıları engellesem (e.disallow) dahi birkaç (100-200) bot girebiliyor.
Bu skript'i kullanan sunucularda denediğimde server otomatik kapanıyor.
En iyi koruma Authme koruması :) Ülke engeli.

LeForce

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Authme koruması, StopProxy, AntiJoinBot, ilk girişte atan Skript felan işini görebilir.

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
En iyi koruma Authme koruması :) Ülke engeli.
Aynı zamanda yabancı ülkelerde yaşıyan Türkleri engellemiş olursun.
IP'den ülke nasıl bulunuyor bilmiyorum ama büyük ihtimalle o IP'ye bağlantı kurularak yapılıyordur.
Ve her gelen oyuncunun IP'sini kontrol ederse hızlı gelen botlara karşı bir şey yapamaz.
Gelen botların IP'sini kontrol edicek, onlardan gelen paketleri açıp okuyacak falan. 1 saniyede 100 bot girebilir. ez lag

Üstelik
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Authme koruması, StopProxy, AntiJoinBot, ilk girişte atan Skript felan işini görebilir.
Hızlı gelen botlara karşı proxy koruması yapılamaz ne yazık ki.
AntiJoinBot bildiğim kadarıyla proxy koruması içeriyor.
Skript kullanmak zaten saçmalık.
AuthMe'nin hızlı gelen bağlantılar olduğu zaman girişleri kapatan özelliği var birkaç sunucuda gördüm.O özelliği kullanmak en iyisi
(15-20 saniye lag'da kalıyor, AuthMe bot koruması sonradan çalışıyor ama yinede iş görür)

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
her şey bypasslanabilir. Authme koruması bile. Ki antijoinbot'u bypasslamak kadar kolay bir şey yok. Örnek olarak deathbot'u ele alalım. Sunucu sürümünü 1.8.-1.8.9 seçince botlar da çok güzel bir şekilde sunucuya girebiliyor. Stopproxy'de aynı şekilde. İnternete TR IP adresleri yazıp Socks proxies dosyasına oradaki IP'leri yapıştırın ve botlar yeniden sunucunuza girer. Sağlam olan bir tek koruma var o da site kayıt. Veya çok çok detaylı bir şekilde Authme configi editleyeceksin.

@TheMuhammed2188 katılıyorum skripte javadan iyi diyenler var. Fakat skriptte java ile yaratıldı. Yakında skripti bırakmayı düşünüyorum. En kısa zamanda spigot'tan bir tane kiralık developer kiralayıp tüm skriptleri plugine çevireceğim.