Önüne gelen server açar oldu :/

Forumun tadı tuzu kaldı mı?

• Evet,kaldı

• Hayır,kalmadı

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

alp75

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkdaşlar önce şunu belirtmek isterim.Böyle konular açıldı ama bide ben vurgulamak istedim.Şimdi konuya geçelim.Forum server reklamlarından geçilmez oldu,her parayı bulan emeksiz saçmasapan serverlar açmaya başladı.Birkaç güne kalmaz çöktüler ya da sattılar.Özetle forumun bir tadı kalmadı.

PlayerFurkan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haklısın. Aynı şey youtubedede oluyor. Adam bi kanal açıyor, yaz bitince kapatıyor. Yapıcaksanız uzun bi süre boyunca yapın.

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Neyse beyler server açtım gelmek isteyen özelden ulaşsın(!)

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Her zaman böyleydi. Foruma eğlenceli dediğiniz zamanlarda da hep aynı konular tartışılıyordu hayla aynı.

erenbulbulbul

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hazırladığımız bir sunucu var kreedome ile.
Fakat açıp açmamakla kararsızım. Yaşı kaç olursa olsun severek oynanabilecek eğlenceli bir sunucu.
Fakat 1-2 dakikada p4 set kasmak varken elmas set yapmanın imkansız olduğu bir sunucuda oynarlarmı bilmem.

Lapisli sunucular bu anlamdada kötü. İyi sunucuların önünü kapatıyorlar.

Pro0p

Survival SonGazi !
En iyi cevaplar
0
Takımım Ve Ben SonGazi Adı Altında , Türkiyenin En İyi Minecraft Survival Sunucusunu Açma Kararı Aldık.
Bizler Babalarımızın Bayram Harçlıklarıyla Kazandıgımız Paralarla Deil , Anlımızdan Akan Terin Parasıyla Sunucu Açarken , 10 - 11 Yaşında Cocuk Anneden 10 TL Babadan 15 TL Alarak SUnucu Açıyor.
Neyse Sunucum Açıldıgınada Sizinde Görüşlerinizi Bekliyorum .
1Hafta Mapa Harcadık . 4 Haftadır Pluginlerdeyiz > Anlımızdan Taslarla Ter Aktı :)
Iyi Forumlar.