faketaxidriver
Undead
- En iyi cevaplar
- 0
enişte dedim eniştem demedim gözünle okuEnişten olduğunu kabulleniyosan sknti yok.
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
enişte dedim eniştem demedim gözünle okuEnişten olduğunu kabulleniyosan sknti yok.
Evet işte enişte dedin bende ondan bahsediyorum.enişte dedim eniştem demedim gözünle oku![]()
Enişten olduğunu kabulleniyosan sknti yok.
[emoji23] [emoji23]![]()
*antispam.jpg*
Kardeşim bak çek git Allah aşkına senlwmi urascam ben.(bkz. önyargısız insanların saf olduğunu bilmeyen kişi konusu.)
Çok önyargılısın biliyorsun değil mi?Kardeşim bak çek git Allah aşkına senlwmi urascam ben.
Allah ıslah etsin.Çok önyargılısın biliyorsun değil mi?
Al ön yargıyla ilgili bir kitap oku açılırsın belki, konu falan açmaya gerek kalmaz. Kültür +1Allah ıslah etsin.
Al sende bunu oku belki kimseden almadigin ahlakı bu kitapdan alirsin.Al ön yargıyla ilgili bir kitap oku açılırsın belki, konu falan açmaya gerek kalmaz. Kültür +1
![]()
0WWWAl sende bunu oku belki kimseden almadigin ahlakı bu kitapdan alirsin.
![]()
az daha devam ettirsek tartışmayı elif gibi sevmek diye bi kitap var onu atıcakAl sende bunu oku belki kimseden almadigin ahlakı bu kitapdan alirsin.
![]()
Komik oldugunumu saniyosun? Şansini tiyatrolarda dene.az daha devam ettirsek tartışmayı elif gibi sevmek diye bi kitap var onu atıcak![]()
Tiyatro fazla bunlara.Komik oldugunumu saniyosun? Şansini tiyatrolarda dene.