[Örnek] Basit sandık animasyonları

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Skript öğrenmek isteyen arkadaşlara yardımcı olması için bu sandık animasyonu skriptini hazırladım.
Bence yeterince açıklayıcı olmuş. Burada gidip bunu birisi sunucusuna koysun dememiş sonuçta. En azından başkalarına yardım etmek amacıyla bir konu açmış böyle insanlar forumda kalmadı ne yazık ki. Hep egoistler var forumda.
Ego ile alakası yok oyuncu menüyü kapatırsa event devam edicek ve eşyaları oyuncunun envanterine verecektir şuanlık gereksiz belki envanter ismi ile kontrol edilip düzeltilebilir
Kod:
if uncoloured inventory name of player's current inventory contains "test"

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Skript öğrenmek isteyen arkadaşlara yardımcı olması için bu sandık animasyonu skriptini hazırladım.
Bence yeterince açıklayıcı olmuş. Burada gidip bunu birisi sunucusuna koysun dememiş sonuçta. En azından başkalarına yardım etmek amacıyla bir konu açmış böyle insanlar forumda kalmadı ne yazık ki. Hep egoistler var forumda.
Ben burada ego göremiyorum, yani yanlış öğretilmesine karşı değilsen bilemem.
38 kişilik Skript grubumuzda gayet güzel Skript eğitimi ve yardımlaşma yapıyoruz, forumdaki "Skript istek, Skript yardım" konularının azalma sebebi biziz
En azından başkalarına yardım etmek amacıyla bir konu açmış
Demeden önce biraz düşünelim lütfen

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ego ile alakası yok oyuncu menüyü kapatırsa event devam edicek ve eşyaları oyuncunun envanterine verecektir şuanlık gereksiz belki envanter ismi ile kontrol edilip düzeltilebilir
Kod:
if uncoloured inventory name of player's current inventory contains "test"
Ben burada ego göremiyorum, yani yanlış öğretilmesine karşı değilsen bilemem.
38 kişilik Skript grubumuzda gayet güzel Skript eğitimi ve yardımlaşma yapıyoruz, forumdaki "Skript istek, Skript yardım" konularının azalma sebebi biziz

Demeden önce biraz düşünelim lütfen
Kimseye egoist demedim öncelikle niye alındınız anlayamıyorum. Bir yanlışı varsa daha düzgün bir üslup takınmalıydınız madem "yardımlaşma" için buradaysanız üslup konusunda dikkatli olmalısınız. Grup konusunda ise tebrik eder başarılarının devamını dilerim.

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Kimseye egoist demedim öncelikle niye üstünüze alındıız anlayamıyorum.
Allah allah cidden, mesajımdan da alıntı yapmadın neden acaba?
Bir yanlışı varsa daha düzgün bir üslup takınmalıydınız madem "yardımlaşma" için buradaysanız üslup konusunda dikkatli olmalısınız.
Rolleri karıştırmayalım, konu sahibi yardımlaşmak için burada ancak yanlış bilgi veriyor altta arkadaş cevaplamış o ara acelem vardı sadece hatayı söyleyebilmek için zamanım vardı.

Uzatmanın hiç alemi yoktu ben direk orada hatayı söyledim ancak muhalefet olmak için muhalefet oldun, yazdığım hata var mesajnı bile anladıgından şüpheliyim.

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kimseye egoist demedim öncelikle niye alındınız anlayamıyorum. Bir yanlışı varsa daha düzgün bir üslup takınmalıydınız madem "yardımlaşma" için buradaysanız üslup konusunda dikkatli olmalısınız. Grup konusunda ise tebrik eder başarılarının devamını dilerim.

#YöneticilereMesajYazmakYasaklansın
İd, Ego ve Süperego nedir?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

cnsrc

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya tartışma çıkmışta bunu nasıl düzenleyebilirim teşekkürler şimdiden :hmm: