örs yardım :(

Pro_Survival

Marangoz
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar minecraft 1.7.X 1.8.X sunucum var bu sunucuda örste isim etiketiyle isim değiştirirken, repair atarken ve enchli enchsiz itemleri birleştirirken örnek veriyorum 5 lwl istiyor ama daha fazla level alıyor çok pahalı olan kısımlaradada aynı bu yüzden bazen birleşmiyor yere atıyor kayboluyor bug oluyor bu örs ü bozan şey sizce nedir lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sanırsam o 1.7.x - 1.8.x sunucuların ortak sorunu. Kullanmak isteyen kişinin 1.7 ye geçmesi gerek diye biliyorum.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Birleştirmek istediğiniz eşyalar lore (eşyanın altındaki açıklaması, yazı) barındırıyorsa, 1.7-1.8 sunucuda bu tarz bir sorunla karşılaşıyor olma ihtimaliniz olabilir. Eğer lore varsa, lore olmadan birleştirmeyi dener misiniz?

Pro_Survival

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Birleştirmek istediğiniz eşyalar lore (eşyanın altındaki açıklaması, yazı) barındırıyorsa, 1.7-1.8 sunucuda bu tarz bir sorunla karşılaşıyor olma ihtimaliniz olabilir. Eğer lore varsa, lore olmadan birleştirmeyi dener misiniz?
farkeden bir şey yok yani ismi olsada olmasa da bu sorunla karşılaşıyorum başka bir 1.7.x aynı spigot karını kullanan arkadaşımda var büyük ihtimal 1 plugin bu sorunu oluşturuyor ama 50 ye yakın plugin var hepsini tek tek kaldırmak çok sıkıntı :(