örümcekler ne yer?

98SarıBücür98

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ev örümceğini beslemeye başladım, -tamam hadi kedi köpek beslersinde örümcek beslemek nedir ya :D- odamda geziniyordu yumurtlar bilgisayarın içine yavruları girer falan diye bir kabın içine koydum beslemekte istiyorum, aynı kabın içine karınca da koydum fakat karınca örümceğin yanından geçtiğinde yiyecekmiş gibi yapıp yemiyor. ne yer bu örümcekler?

Crosevice

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ah baş belası sarı bücür seni. Google amcaya sormak aklına da mı gelmedi? :lol: Bu arada sorunun cevabı; örümcekler herhangi bir haşereyi yiye bilir. Yani Hamam böceği, karınca, sinek vs. Ayrıca karıncayı yememesinin sebebi stresten dolayı ola bilir. Ve son olarak önemli bir dip not: Dikkat et, stresli ise bu durumun ******* etmeye doğru yolu var.

Son düzenleme:

Pledix

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Örümcekleri bir yere sıkıştırırsan ******* ediyorlar. Akrepin sıkışınca kendini imha etmesi gibi..

TReaperTR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel bir örümcek alır beslersin tamamda evde bulduğun örümceği beslemek :/ Sal doğaya gitsin. Hayvan besleme konusunda tecrüben yoksa bulaşma derim.

98SarıBücür98

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cevaplarınız için teşekkür ederim. google'a sormuştum hem ingilizce hem türkçe olarak karınca yediğini biliyordum ama benim örümceğim yemeyince bir yanlışlık mı var diye düşündüm. Ve sanırım doğaya salacağım onu.

PASCIA

Eren Bülbül
Oyun Geliştirici
En iyi cevaplar
0
Örümcek beslemek zor bir iştir.
Strese sokmamak gerekir. Titreşimlerden etkilenebilir. Yerini yadırgayabilir. Sonuç olarak bunalıma girip yemek yemeyebilir.

Aynı zamanda bu canlıların türlerine göre belirli yaşam sıcaklıkları ve nem oranları vardır. Bunları araştırman gerek.
En son olarakta bazı tür mite'lar veya bakteriler temizlik iyi yapılmazsa örümceği hasta edebilir.

Besleme ağırlıklı olarak protein kaynağı olan böceklerce yapılmalı. Ancak bunları sokaktan toplamanı önermem nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama dışarıdaki böcekler ilaç yemiş olabilir ve örümceğini öldürebilir. İnternetten örümceğinin türüne uygun böcek sipariş etmeyi dene.

Bol şans.

98SarıBücür98

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Örümcek beslemek zor bir iştir.
Strese sokmamak gerekir. Titreşimlerden etkilenebilir. Yerini yadırgayabilir. Sonuç olarak bunalıma girip yemek yemeyebilir.

Aynı zamanda bu canlıların türlerine göre belirli yaşam sıcaklıkları ve nem oranları vardır. Bunları araştırman gerek.
En son olarakta bazı tür mite'lar veya bakteriler temizlik iyi yapılmazsa örümceği hasta edebilir.

Besleme ağırlıklı olarak protein kaynağı olan böceklerce yapılmalı. Ancak bunları sokaktan toplamanı önermem nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama dışarıdaki böcekler ilaç yemiş olabilir ve örümceğini öldürebilir. İnternetten örümceğinin türüne uygun böcek sipariş etmeyi dene.

Bol şans.
Böceği çoktan dışarı saldım fakat ileride tekrar beslersem yapabilirim. teşekkürler.