Öylesine Şato

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Sunucumda can sıkıntısına yaptım world editin dibine vurdum.Yinede olumlu/olumsuz oyumlarınızı bekliyorum.Yaparken @SirProNauth'da yardım ediverdi.

@JusticeWhip sende yorum at gaffur :)

• Beğen
Reactions: DIO

QuestCraftTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bunu dağa koycan dahada güzlelleştirien surlar yapican surla sato kapisi arasina güzel bir yol anca adam olur

kejdurapa_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım uyarı alıyorsun gif ile gereksizce mesaj kasiyirsun. Bu yasaktır. Iyi forumlar. Neredeyse her cevabin gif ile gereksiz.

JusticeWhip
bir şeyi merak ediyorum
gif kullanımı yasak mı ?
ve illa bir yazı olmak zorunda mı yani ben gif kullanarak mesaj atamazmıyım ?
bazen kelime yerine bir resim daha uygundur
mesela bu gif duruma çok uygun :3

• Beğen
Reactions: DIO

kejdurapa_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gif kullanmak yasak degil fakat asiraya kacinca yasak neredeyse her yorumu gif. Bazıları anlamaya bilir veya yanlış anlayabilir . Olay bundan ibaret ama gifin yasaklanmasi icin yönetim ile konuşacağım

JusticeWhip
gif in neyini yanlış anlarlar bilemiyorum ama yanlış anlayacak kadar abilerin olduğunu sanmıyorum

-Edit
benim yorumlamam şöyle
elemanın gif kullanımına sinir oldun ilkte sözlü uyarı yaptın bir daha gif atınca iyice sinir oldun ceza verdin

ve bana kalırsa kimse gifi yanlış anlamaz ve bazen kelimelerden çok gifler daha anlamlı olur
bazen ben bile ufak resimler kullanıyorum
birde mesaj kasıyorsun gibi bir olay var kim neden yorum kassın eline ne geçecek yani
tamamen saçmalık madem üyelerin mesaj kasmasını istemiyorsunuz kaldırın abi o özelliği kimse kasmasın

Son düzenleme:

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Saat 07:12 :D

* Şato İğrenç
* Simetri Sıfır
* Yapabildiğim kadar gereksiz yorumu yaptığımı düşünüyorum :)

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Saat 10:33

*Uğraşmadığımı belirttim
*Sağda 4 solda 3 cam olayını bilinçli yaptım
*Gereksiz bir adam olduğunu düşünüyorum :D