Özel Mob Yaratmak

kantra

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Genelde RPG Sunucularında oluyor ve bu pluginin adı nedir nasıl kullanlır.
örn:Zombi Yarattım Üstüne Deri-Demir Karışık Zırh Vericem Health'ını Ayarlıcıcam Damagesini ,Ne Düşeceği
gibi gibi yardımcı olursanız sevinirim...

xdzaa21

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Plugin ile nasıl bilmiyorum ama 1.9 kullanıyorsan "/summon Zombie - - - {ArmorItems:[{id:iron_boots},{id:iron_leggings},{id:iron_chestplate},{id:iron_helmet}],ArmorDropChances:[2.0f,2.0f,2.0f,2.0f]} yaparsan demir setli zombi oluşturursun ve tüm itemleri düşer(denenmedi).

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu plugin ile yapabilirsin ek olarak farklı alternatifleri var yapım konusuna gelirsek tutorial olarak birçok video mevcut.

kantra

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu plugin ile yapabilirsin ek olarak farklı alternatifleri var yapım konusuna gelirsek tutorial olarak birçok video mevcut.
Aklımda Vardı bu zaten Başka bir pluginlemi yapıyorlar diye sormuştum sağol

Plugin ile nasıl bilmiyorum ama 1.9 kullanıyorsan "/summon Zombie - - - {ArmorItems:[{id:iron_boots},{id:iron_leggings},{id:iron_chestplate},{id:iron_helmet}],ArmorDropChances:[2.0f,2.0f,2.0f,2.0f]} yaparsan demir setli zombi oluşturursun ve tüm itemleri düşer(denenmedi).
Üstündeki İtemlerinin Düşmesini İstemiyorum Örnek olarak Yeşim Taşı Adlı Çakıl Taşı Düşmesini istiyorum Pluginle ilgili bir şey olması gerek yinede sağol